ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι κυβερνητικός μπαλαντέρ» λέει ο Κουβέλης

Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», μιλά για τις δυνατότητες συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ μελλοντικά και τραβά διαχωριστικές γραμμές από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του «αριστερό λαϊκισμό» και τονίζοντας πως δε θα συνεργαστεί μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι κυβερνητικός μπαλαντέρ» λέει ο Κουβέλης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιχειρεί να αποτάξει από το κόμμα του τον μανδύα του «κυβερνητικού μπαλαντέρ» αλλά χαρακτηρίζει «απαραίτητες για τον τόπο» τις κυβερνητικές συνεργασίες. «Η ΔΗΜΑΡ είναι μια δύναμη σταθερότητας, ένα κόμμα του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, που συναρτά τις όποιες συμμαχίες από τη δυνατότητα ύπαρξης προγραμματικών συμφωνιών» υπογραμμίζει ο κ.Κουβέλης.

Αναφορικά με τις περιφερειακές εκλογές, αφού κλείνει κάθε παράθυρο συνεργασίας με την Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρει πως θα υποστηρίξει «υποψηφίους που θα υποδείξουν οι οργανώσεις του κόμματος, με κριτήρια αυτοδιοικητικά και πολιτικά.

Επίσης, προσδιορίζει το μέτωπο του κόμματος απέναντι στους «58» και στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι η πολιτική πρόταση της ΔΗΜΑΡ είναι «σε αντιπαράθεση και με το ΠΑΣΟΚ, που στήριξε και στηρίζει συντηρητικές πολιτικές στην Ελλάδα.

Τέλος, ο κ.Κουβέλης θεωρεί πως η προσφυγή στις εθνικές κάλπες είναι αναγκαία, σε περίπτωση που, υπό την πίεση της τρόικας, επιβληθούν νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.