ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα του matrix24.gr στον Εθελοντισμό

Κρίκος Αγάπης-Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη

Η ομάδα «Κρίκος Αγάπης» δημιουργήθηκε με στόχο την εθελοντική προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως οι άποροι, οι πολύτεκνοι αλλά και όσοι έχουν την ανάγκη μας, ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Κρίκος Αγάπης-Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη

Οι εθελοντές, που στηρίζουν τον «Κρίκο Αγάπης» προσφέρουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, σχολικά είδη και οτιδήποτε χρειάζεται μια μέση ελληνική οικογένεια.

Με την ανιδιοτελή προσφορά τους , οι εθελοντές στην Αττική:

  • Ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου Προδρόμου με δέματα που περιέχουν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και σχολικά για όσους συνανθρώπους μας το έχουν πραγματικά ανάγκη.
  • Ενισχύουν το ενοριακό συσσίτιο του Ιερού Ναού Εσταυρωμένου Ταύρου με 100 μερίδες φαγητού καθημερινά. Παρακάτω βλέπετε τους εθελοντές να μαζεύουν λαχανικά από την λαχαναγορά του Ρέντη για τους κατοίκους του Ταύρου με την ευγενική προσφορά των παραγωγών.krikos1
  • Παρέχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανασφάλιστους και άπορους μπορούμε σε συνεργασία με το Μ.Κ.Ι.Ε. (Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού).

Ακόμη, η ομάδα κινητοποιεί τους εθελοντές της σε έκτακτες καταστάσεις, όπως επείγουσες περιπτώσεις αιμοδοσίας για μικρά παιδιά, συνεργάζεται με άλλες εθελοντικές οργανώσεις και γενικότερα ενεργοποιεί τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, που έχουν διάθεση για προσφορά.

Ο «Κρίκος Αγάπης» διοργανώνει διαρκώς δράσεις εθελοντικής προσφοράς, τις οποίες κοινοποιεί στην ιστοσελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/krikos.agapis . Εναλλακτικά, εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή της δράσης, κ. Πρόδρομο Κεστεκίδη, στο τηλέφωνο 6972370417.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.