ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Τσίπρα, Δούρου, Σακελλαρίδη

Ξεκινά προεκλογική εκστρατεία ο ΣΥΡΙΖΑ

Μαραθώνια προεκλογική εκστρατεία ξεκινά από τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ, που μπαίνει στη μάχη για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ξεκινά προεκλογική εκστρατεία ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η εκστρατεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινά με κεντρική πολιτική εκδήλωση στο θέατρο «Ακροπόλ» και με τον Αλέξη Τσίπρα να «παίρνει πάνω του» ο ίδιος την μάχη για την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας και τον πρώτο δήμο της χώρας. Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσουν η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Εξάλλου, μετά τη χθεσινή εκδήλωση της αντάρτικης υποψηφιότητας του Νικήτα Κακλαμάνη στον δήμο Αθηναίων, στην Κουμουνδούρου εκτιμούν πως η σύγκρουση των δύο «γαλάζιων» (Άρη Σπηλιωτόπουλου, Νικήτα Κακλαμάνη) καλλιεργεί «δυναμική δεύτερου γύρου» για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Το σύνθημα της εκδήλωσης της Δευτέρας είναι «Τρεις κάλπες, μία επιλογή: Να νικήσουμε!» και, εκτός των Αλέξη Τσίπρα, Ρένας Δούρου και Γαβριήλ Σακελλαρίδη, θα μιλήσουν επίσης εκπρόσωποι του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αλλά και υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχοι σε μικρότερους δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.