ΕΛΛΑΔΑ

Το μεσημέρι η συνάντηση με Στουρνάρα

Στις εθνικές οδούς την Πέμπτη οι αγρότες

Οι αγρότες της Πελοποννήσου θα συγκεντρωθούν την εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στα διόδια του Ρίου όπου θα σηκώσουν τις μπάρες. Νέο συλλαλητήριο, στον κόμβο της Νίκαιας στις 15:00 προγραμματίζουν οι αγρότες της Θεσσαλίας. 

Στις εθνικές οδούς την Πέμπτη οι αγρότες

Οι αγρότες της Αχαΐας προγραμματίζουν νέα κινητοποίηση για αύριο Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι. Πρόκειται να μεταβούν στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στα διόδια του Ρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες σχεδιάζουν να ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων, ώστε να είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων.

Επίσης, στην Αχαΐα εξακολουθούν να υπάρχουν αγροτικά μπλόκα με τρακτέρ και μηχανήματα, στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας και στην εθνική οδό Πατρών - Τρίπολης στο Σταυροδρόμι, χωρίς όμως να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.

Την ίδια ώρα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας καλούν σε νέο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο, στον κόμβο Νίκαιας, αύριο στις 3 το μεσημέρι, μετά και τη μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στο συλλαλητήριο της Κυριακής, όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της, η συντονιστική τους επιτροπή.

Νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στις 12.45 αντιπροσωπεία του συντονιστικού των αγροτικών κινητοποιήσεων θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.