ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με στόχο τον συντονισμό

Σύσκεψη Στουρνάρα με τους οικονομικούς εισαγγελείς στο ΣΔΟΕ

Συνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς κ. Π. Αθανασίου και Γ. Δραγάτση θα έχει σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΔΟΕ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Σύσκεψη Στουρνάρα με τους οικονομικούς εισαγγελείς στο ΣΔΟΕ

Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί και ο  επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Στ. Στασινόπουλο και θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με τους ελέγχους σημαντικών φορολογικών υποθέσεων σχετικών με τη λίστα Λαγκάρντ και εμβάσματα εξωτερικού.

Σημειώνεται πως προ ημερών ο κ. Δραγάτσης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη λίστα Λαγκάρντ προκειμένου να επισπευστεί σε διάστημα δύο μηνών ο έλεγχος της που εκκρεμεί εδώ και σχεδόν τρία  έτη.  Ο επίκουρος εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γιάννης Δραγάτσης ξεκίνησε, χωρίς να έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προσωπικούς ελέγχους στις εφορίες Αττικής προκειμένου να επισπεύσει την πρόοδο των παραγγελιών για ελέγχους που έχουν δοθεί και φαίνεται να μένουν στα συρτάρια των εφόρων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επίμαχες παραγγελίες αφορούν σε έρευνες για αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με φοροδιαφυγή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.