ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί η «Κίνηση των 58»

«Τα σπάνε» πριν τα βρούνε για την Ελιά

Με διάσπαση, πριν την συγκρότησή της κινδυνεύει η «Ελιά», μετά την «άτακτη υποχώρηση» που φέρεται να σχεδιάζει για την συνάντηση με τους εταίρους του εγχειρήματος η «Κίνηση των 58» στις πέντε το απόγευμα.

«Τα σπάνε» πριν τα βρούνε για την Ελιά

Σύμφωνα με πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία τους τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο άτυπος επικεφαλής της κίνησης των 58, Γιάννης Βούλγαρης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «58», μετά την πρόσφατη απόφαση για σταυρό στις ευρωεκλογές και την απροθυμία που προκάλεσε στα στελέχη τους να θέσουν υποψηφιότητα, οδεύουν προς οργανωτική αποχώρηση από το εγχείρημα, δηλώνοντας όμως ότι ασφαλώς θα είναι παρόντες στην Συνδιάσκεψη της 8-9 Μαρτίου και θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το εγχείρημα.

Οι «58» φέρονται αποφασισμένοι να μην μετέχουν με δικούς τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της συμμαχίας, το οποίο όμως δηλώνουν εξ αρχής ότι θα στηρίξουν αναφανδόν.

Κατόπιν τούτων, και στον βαθμό που θα επικυρωθούν στην απογευματινή συνάντηση όλων των μερών, η οργανωτική διάσταση του εγχειρήματος, δείχνει να «παγώνει» για τον χρόνο μετά τις ευρωεκλογές…

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.