ΚΟΣΜΟΣ
Ένας αγνοούμενος
Τεράστια κύματα «έπνιξαν» την Ισπανία
Πελώρια κύματα ύψους 10 μέτρων προκάλεσαν και πάλι μεγάλες καταστροφές στη βόρεια ακτογραμμή της Ισπανίας, η οποία από την Κυριακή πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες με απολογισμό έναν αγνοούμενο και υλικές ζημιές πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Οι αρχές κήρυξαν σε πολλές επαρχίες κατάσταση κόκκινου συναγερμού, γεγονός που ανάγκασε τις υπηρεσίες διάσωσης να διακόψουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός εφήβου 15 ετών που παρασύρθηκε από ένα κύμα την Κυριακή στο Φοθ, στη Γαλικία στα βορειοδυτικά της χώρας.
Στην ίδια πόλη, η στέγη μίας σχολής κατέρρευσε, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, από τις ριπές ανέμου που έφθασαν τα 130 χλμ. ανά ώρα.
Τα κύματα προκάλεσαν επίσης υλικές ζημιές στη γειτονική περιφέρεια των Αστουριών όπως και στη Χώρα των Βάσκων, όπου οι δημοτικές αρχές υπολόγισαν το ύψος των ζημιών σήμερα στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

e-πιλογές

Στα κανάλια COSMOTE SPORT δέκα ακόμα ματς των δύο διοργανώσεων
Οι «μάχες» των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο UEFA Europa & Conference League συνεχίζονται στην COSMOTE TV
Η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων των UEFA Europa League και UEFA Europa ...
Επιστροφή του αστυνομικού δράματος του BBC, «Vigil»
COSMOTE TV: Φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επική σειρά γουέστερν «Yellowstone» και τα spin-offs «1923» και «1883»
Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά γουέστερν «Yellowstone» από τον μάστερ του είδους ...