ΚΟΣΜΟΣ

Ματ Ντέιμον: Μακάρι να πάρετε πίσω όσα σας ανήκουν

Τζ. Κλούνεϊ: Βρήκα τον μπελά μου μ΄ εσάς τους Έλληνες

«Οι Έλληνες που έχω γνωρίσει και με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ πάντα με εκπλήσσουν ευχάριστα», δηλώνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ μετά την άποψη που εξέφρασε να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα μάρμαρα της Ακρόπολης που βρίσκονται στο Λονδίνο.

Τζ. Κλούνεϊ: Βρήκα τον μπελά μου μ΄ εσάς τους Έλληνες

Σε δηλώσεις του στο «Πρώτο Θέμα» εξηγεί ότι δεν περίμενε να βρεθεί στη δίνη δημοσιογραφικού κυκλώνα, με αφορμή τη δήλωσή του, αλλά τελικά εκστόμισε την ατάκα, «έχω βρει το μπελά μου μ' εσάς τους Έλληνες».

Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι ο ντόρος που έγινε γύρω από το θέμα εξυπηρετεί θαυμάσια την προώθηση του φιλμ «Μνημείων Άνδρες», στο οποίο πρωταγωνιστεί και έχει σκηνοθετήσει κιόλας.

«Η ερώτηση που δέχτηκα στο Βερολίνο από μια Ελληνίδα δημοσιογράφο ήταν απλώς μία από τις δεκάδες που μου απηύθυναν στη συνέντευξη Τύπου για το "Μνημείων Άνδρες". Κι αυτό που είπα, όταν η δημοσιογράφος μου ζήτησε να προτείνω κάτι σχετικό, ήταν ότι "οι προτάσεις δεν είναι το φόρτε μου". Κι αν δεν απατώμαι, όλοι γέλασαν διότι θεώρησαν ότι αναφέρομαι στις προτάσεις γάμου που όντως δεν είναι το φόρτε μου», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην εφημερίδα.

Από τη μεριά του ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία, Ματ Ντέιμοντ, εξέφρασε την επιθυμία του οι Έλληνες να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «εάν μιλάς για την περίπτωση της Ελλάδας, με τα γλυπτά της Ακρόπολης που κατέληξαν σε μουσεία της Ευρώπης, για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν σήμερα "Μνημείων άνδρες". Νομίζω ότι θα ήταν καταπληκτικό εάν υπήρχαν και μακάρι να μπορούσατε να πάρετε πίσω αυτά που σας ανήκουν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.