ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με προσφυγή απειλεί ο Καπερνάρος

Τι λέει η Ρεπούση για τα εμβάσματα στο εξωτερικό

Τη δική της απάντηση έδωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση στην εμπλοκή του ονόματός της στην έρευνα του ΣΔΟΕ για εμβάσματα στο εξωτερικό.

Τι λέει η Ρεπούση για τα εμβάσματα στο εξωτερικό

«Τα εμβάσματα στα οποία αναφέρεται η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών σε ό,τι με αφορά καλύπτονται απολύτως από τις φορολογικές μου δηλώσεις τις οποίες ήδη προσκόμισα στις φορολογικές αρχές της χώρας», σημείωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, για να προσθέσει πως τα χρήματα αυτά εστάλησαν στο εξωτερικό για λόγους σπουδών και υγείας.

«Στάλθηκαν για λόγους σπουδών και υγείας οικείων μου προσώπων. Μετά την εξυπηρέτηση των εν λόγω αναγκών το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού επέστρεψε στην Ελλάδα», καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Ρεπούση.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Β. Καπερνάρος

Αιχμές για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ενόψει των δημοτικών εκλογών, άφησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος, επίσης, φέρεται να βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ΣΔΕ για εμβάσματα χρημάτων στο εξωτερικό.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να «αποκαλυφθούν τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του».

Ο κ. Καπερνάρος, τονίζει πως «αν ενόχλησαν οι διαρροές για ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου στην Αθήνα, τους απαντώ ότι είμαι καθαρός και δεν με κρατάνε από πουθενά» ενώ κάνει λόγο για μια νόμιμη συναλλαγή ενός ποσού φορολογημένου.

Αφού υπενθυμίζει πως αρχικά κατηγορήθηκε για 5,5 εκατομμύρια φοροδιαφυγή, και - όπως είπε - «το ποσό αυτό απεδείχθη ότι όχι μόνο δεν είναι αληθές (το γνωρίζουν και οι ίδιοι) αλλά στο τέλος του ελέγχου θα ξαναμιλήσουμε», πρόσθεσε πως για το ποσό που έχει μείνει και δεν έχει καμία σχέση με 5,5 εκατομμύρια, έχει προσφύγει ήδη στην δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.