ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Από την κίνηση των 58

Έκκληση για συγκρότηση ευρωψηφοδελτίου με ανοιχτές διαδικασίες

Η «κίνηση των 58» εξέδωσε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι η επιλογή των υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου θα προκύψει από ανοιχτές διαδικασίες «και με στόχο την ανάδειξη νέων ανθρώπων που θα ανανεώσουν το πολιτικό δυναμικό της παράταξης και της χώρας».

Έκκληση για συγκρότηση ευρωψηφοδελτίου με ανοιχτές διαδικασίες

Οι «58» επαναλαμβάνουν ότι στόχος τους είναι η ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης εξηγώντας ότι αυτή απευθύνεται «στους πολίτες η συμμετοχή των οποίων αποτελεί εγγύηση για την υπέρβαση των ορίων της επιρροής των κομμάτων και των κινήσεων που μετέχουν».

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όσους ανταποκρίθηκαν «στο κάλεσμα για ενότητα, να σχεδιάσουν από κοινού τα επόμενα βήματα που θα καταλήξουν στη διοργάνωση της Συνδιάσκεψης».

«Η πολιτική παρουσία του ευρύτερου σχήματος, αρχίζοντας από την πρώτη Συνδιάσκεψη με την παρουσία του Μάρτιν Σουλτς, πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτόν τον χαρακτήρα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Οι «58» αφήνουν, τέλος, ανοιχτή την πόρτα για νέες συμμετοχές και προσχωρήσεις  τόσο στην εναρκτήρια Συνδιάσκεψη, όσο και στην πορεία προς τις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.