LIFESTYLE

Στην επιστολή της Ντίλαν Φάροου

Τι απαντά ο Γούντι Άλεν στα περί κακοποίησης της θετής κόρης του

Ο δημοφιλής Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γούντι Άλεν χαρακτήρισε «Ψέματα και ντροπή» την καταγγελία της υιοθετημένης κόρης του Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν αυτή ήταν παιδί.

Τι απαντά ο Γούντι Άλεν στα περί κακοποίησης της θετής κόρης του

«Ο κ. Άλεν διάβασε το άρθρο και το θεωρεί ντροπή και λάθος», δήλωσε η εκπρόσωπός του Λέσλι Νταρτ μετά τη δημοσίευση της ανοικτής επιστολής της Ντίλαν Φάροου προς τον ιστότοπο της αμερικανικής εφημερίδας New York Times. «Όταν ήμουν 7 ετών ο Γούντι Άλεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή κακοφωτισμένη σοφίτα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τραινάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σεξουαλικά», αναφέρει στην επιστολή της.

allen1

Σύμφωνα με την ατζέντη, ο Γούντι Άλεν θα αντιδράσει «πολύ γρήγορα». Καμία δίωξη είχε κινηθεί κατά του σκηνοθέτη και καμία ένδειξη της σεξουαλικής επίθεσης είχε αναπτυχθεί από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες που διορίζονται από δικαστήριο, πρόσθεσε.

Το 1992 η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον Γούντι Άλεν ότι κακοποίησε την Ντίλαν. Εκείνη την εποχή η ηθοποιός βρισκόταν σε μια δικαστική διαμάχη με τον σκηνοθέτη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού είχε ανακαλύψει ότι ο Άλεν είχε σχέση με μια άλλη υιοθετημένη κόρη της, την Σουν-Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών.

Η Φάροου είχε υιοθετήσει τη Σουν-Γι στη διάρκεια προηγούμενου γάμου της. Ο Άλεν παντρεύτηκε τη Σουν-Γι το 1997. Το 1994 δικαστήριο της Νέας Υόρκης του αρνήθηκε το δικαίωμα να την επισκέπτεται, καθώς δύο ψυχολόγοι είχαν κρίνει ότι δεν ήταν προς το συμφέρον του κοριτσιού να «είναι αναγκασμένο να βλέπει» τον πατέρα του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.