ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιβλητική

Μισή πρόκριση για Μπαρτσελόνα στην Αγγλία

Το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπαρτσελόνα που νίκησε 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Ετιχαντ" την Τρίτη.

Μισή πρόκριση για Μπαρτσελόνα στην Αγγλία

Το παιχνίδι, κατά το πρώτο μέρος τουλάχιστον,  ήταν μοιρασμένο καθώς η γηπεδούχος Σίτι βρήκε τον τρόπο να κυκλοφορήσει την μπάλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να φέρει την αντίπαλό της σε δύσκολη θέση ουκ ολίγες φορές.

Από την πλευρά της η Μπάρτσα έψαχνε να βρει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο και τα κατάφερε κυρίως μετά το 25' χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Η φάση που έκρινε το ματς έλαβε χώρα στο 53'. Ο Μέσι έφυγε μόνος του προς τα καρέ της Σίτι, ο Ντεμικέλις τον ανέτρεψε και ο ρέφερι του ματς, αφού απέβαλλε τον αμυντικό των Αγγλων, υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μέσι εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, η Σίτι αν και με παίκτη λιγότερο, πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αντιθέτως, ο 'Αλβες έκανε το 2-0 στο 90' και κλείδωσε την πρόκριση για την Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας (58' Νασρί), Σίλβα, Κολάροφ (59' Λέσκοτ), Νεγρέδο (73' Τζέκο)

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις (73' Νεϊμάρ), Μέσι, Φάμπρεγας (85' Ρομπέρτο)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.