ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για το ματς με Φενέρμπαχτσε

Μπαρτζώκας: Όλοι καιγόμαστε

Για τη μεγάλη αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα και την προσθήκη του Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε την Παρασκευή ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: Όλοι καιγόμαστε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Αυτή τη στιγμή "καίγονται" όλοι, κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για καμία ομάδα. Ακόμη και η Λαμποράλ Κούτσα, η οποία έχει μείνει πίσω, έχει τις πιθανότητες της για να περάσει στην επόμενη φάση.

Πρόκειται για ένα απαιτητικό παιχνίδι, υπάρχουν νέα δεδομένα στη Φενέρ καθώς στο ρόστερ της υπάρχουν δύο νέοι παίκτες. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε ανάλογο καλό παιχνίδι με τον πρώτο γύρο».

Για την προσθήκη του Γκιόργκι Σερμαντίνι: «Με γνώμονα το καλό της ομάδας λειτουργήσαμε και πάλι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ψηλά, πρέπει να είναι στην κορυφή. Η προσθήκη αυτή θέλουμε να μας κάνει καλύτερους και κάτω από αυτό το πρίσμα έγινε η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που μας βοήθησε πολύ πέρσι, το καλοκαίρι δεν έμεινε λόγω διαπραγμάτευσης και λόγω ακλόνητης στάσης του εκπρόσωπου του. Αυτή τη στιγμή παίρνουμε έναν παίκτη που θα μας ενισχύσει και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο μιας και πέρσι ήταν στην ομάδα και μας ξέρει και τον ξέρουμε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.