ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την δημιουργία του τρίτου πόλου

Μ. Κοππά: Είμαι πολιτικά παρούσα

Στους λόγους της αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ σημείωσε ότι θα είναι πολιτικά παρούσα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου της κεντροαριστεράς.

Μ. Κοππά: Είμαι πολιτικά παρούσα

Η κ. Κοππά σημείωσε ότι εδώ και καιρό έχει εκφράσει τις διαφωνίες της με βασικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως είπε, ταυτίζεται πλήρως με τη ΝΔ και μάλιστα συναίνεσε στη διάλυση του νομοθετικού έργου που έγινε από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας, της κεντροαριστεράς, πρόσθεσε, χρειάζεται αυτονομία τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Μ. Κοππά επανέλαβε ότι δεν εντάσσεται στη ΔΗΜΑΡ αλλά, όπως τόνισε, θα συνταχθεί και θα ενισχύσει το εγχείρημά της για τη δημιουργία του τρίτου πόλου. Ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι πολιτικά παρούσα, επισήμανε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τη ΔΗΜΑΡ για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιό της.

Τέλος, η κ. Κοππά χαρακτήρισε έωλη την κίνηση των «58» και υπογράμμισε ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς θα υπάρξει επειδή το θέλει η ελληνική κοινωνία είτε το θέλει το ΠΑΣΟΚ είτε όχι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.