ΚΟΣΜΟΣ

Στα 25 εκατοστά το ύψος του χιονιού

Ντύθηκε στα λευκά το Κάνσας

Σπάνιο φαινόμενο για την πολιτεία αυτή.

Ντύθηκε στα λευκά το Κάνσας

Μία σφοδρή χιονοθύελλα έντυσε στα λευκά το Κάνσας, ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν πως το ύψος του χιονιού θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 25 εκατοστά πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα μετακινηθούν προς τις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής έως τη Νέα Αγγλία.

Η σφοδρότητα των χιονοπτώσεων ανάγκασαν τις αρχές να κλείσουν πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες και σχολεία σε ολόκληρη την πολιτεία, ενώ συμβούλευσαν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, την ώρα που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση για «εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες μετακίνησης».

Σφοδρές χιονοπτώσεις αναμένονται κατά μήκος των πολιτειών στα κεντρικά της Αμερικής, ενώ τα ακραία φαινόμενα θα κατευθυνθούν προς τα ανατολικά και τα βόρεια στις πολιτείες Πενσιλβάνια, Νέα Υόρκη και Νέα Αγγλία έως αύριο.

Οι καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων συνεχίζονται και σήμερα ενώ η νέα καταιγίδα προσεγγίζει. Περισσότερες από 3.100 πτήσεις καθυστέρησαν σήμερα το πρωί και 905 ματαιώθηκαν, σύμφωνα με τον ιστότοπο Flightware.com.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.