ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η νίκη στις ευρωεκλογές σημαίνει σταθερότητα»

Προτιμά Σγουρό αλλά θα στηρίξει Κουμουτσάκο ο Άδωνις

Η νίκη της ΝΔ στις εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμη παράμετρος για την ευστάθεια της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Προτιμά Σγουρό αλλά θα στηρίξει Κουμουτσάκο ο Άδωνις

«Η νίκη της ΝΔ στις εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμη παράμετρος για την ευστάθεια της κυβέρνησης και η ευστάθεια της κυβέρνησης είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τη σωτηρία της χώρας», δηλώνει στην εφημερίδα «Real news» ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και συμπληρώνει λέγοντας ότι η ΝΔ «θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές».

Σε ερώτημα αν θα έχει πρόβλημα η ΝΔ αν ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με τρεις μονάδες και άνω στις ευρωεκλογές, ο υπουργός Υγείας δηλώνει πως «δεν νομίζω ότι μια ήττα με τρεις μονάδες ενός κόμματος στις ευρωεκλογές, θα έθετε θέμα πολιτικής νομιμοποίησης».

Ο Σγουρός και ο Κουμουτσάκος

Ακόμη αναφέρει ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το Γιώργο Κουμουτσάκο για την Περιφέρεια Αττικής, αν και σημειώνει ότι θεωρεί καλό περιφερειάρχη το Γιάννη Σγουρό, επίσης τονίζει ότι είναι με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στην Αθήνα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εκτιμά τον Νικήτα Κακλαμάνη και ότι στηρίζει φουλ το Γιάννη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι φίλος του.

Πάντως υπογραμμίζει πως διαπραγματεύεται με την τρόικα και ότι έχει αλλάξει πολλά στο μνημόνιο, προσθέτει δε ότι «δεν πάω και λέω: δεν σε υπολογίζω, είμαι βαρύμαγκας».

Σημειώνει ότι «δεν είναι τέρατα οι της τρόικας. Αν τους μιλήσεις λογικά, μπορείς να τους πείσεις. Αν πας να τους πουλήσεις φούμαρα ή μαγκιές, εκεί θα φας τα μούτρα σου».

Και υπογραμμίζει ότι η πραγματικότητα μας έκοψε τα λεφτά, όχι η τρόικα. «Δεν μας μείωσε η τρόικα τα εισοδήματα. Η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα, ενώ έπρεπε να πάρουμε μηδέν», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.