ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για την υπόθεση του λαθρεμπορίου καυσίμων

Σύσκεψη ανακριτή-εισαγγελέα για την τύχη των 7 κατηγορουμένων

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες σε ανακριτή και εισαγγελέα των επτά συλληφθέντων, οι οποίοι, φέρονται σύμφωνα με την αστυνομία, να εμπλέκονται στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων. Αύριο οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού ο Σπανός με τους τρεις συγκατηγορούμενούς του.

Σύσκεψη ανακριτή-εισαγγελέα για την τύχη των 7 κατηγορουμένων

Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα συλληφθέντων σχετικά με την υπόθεση, που οδηγήθηκαν σήμερα στα Δικαστήρια Πειραιά. Μετά τις απολογίες, αναμένεται να συσκεφθούν ανακριτής και εισαγγελέας, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα τους κρίνουν προφυλακιστέους.

Σήμερα κατέθεσαν ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ, τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος.

Στο μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η προφυλάκιση του προέδρου της εταιρείας ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου Γ. Σπανού, μαζί με τρεις συγκατηγορουμένους του.

Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ που κρατείται στη ΓΑΔΑ θα οδηγηθεί αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους άλλους τρεις.

Οι συνήγοροι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους χαρακτήρισαν άδικη και αυστηρή την απόφαση για προφυλάκιση και πρόσθεσαν ότι στα χέρια τους δεν έχουν ακόμα την αιτιολογική έκθεση, αλλά εκτίμησαν ότι πιθανόν ο πελάτης τους κρατήθηκε ως ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.