ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συλλυπητήρια

Τα κόμματα για το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Τι θλίψη τους εκφράζουν τα κόμματα για το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Τα κόμματα για το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού και τραγουδιστή Σάκη Μπουλά εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε ότι «συνδέθηκε με το πρώτο Μουσικό Καφενείο στην Ελλάδα, το οποίο χρησιμοποίησε τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ μαζί με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Ανδριανό και Περικλή Χαρβά».

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας αγαπητός άνθρωπος, ένας πολυτάλαντος ερμηνευτής, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Με δύναμη ψυχής έδωσε μια δύσκολη και άνιση μάχη μένοντας στο πάλκο μέχρι την τελευταία στιγμή, δίπλα στους φίλους και συνεργάτες του», τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, δήλωσε ότι «ο συμπαθέστατος και πολυτάλαντος ηθοποιός θα μείνει σε όλους αξέχαστος για την πολύπλευρη προσωπικότητά του, τη θετική ενέργειά του και τις μοναδικές ερμηνείες του που μας πρόσφεραν αληθινή συγκίνηση και ψυχαγωγία».

O Σάκης Μπουλάς ήταν ένας αγαπητός καλλιτέχνης του προοδευτικού χώρου που υπηρέτησε το θέατρο, το τραγούδι και τη σάτιρα με τόλμη και φαντασία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τομέα Πολιτισμού της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάκη Μπουλά, εξέφρασε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας πως ήταν ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, με πλούσιο καλλιτεχνικό έργο και ιδιαίτερα αγαπητός.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή του τόνισαν ότι «έφυγε πρόωρα από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς, μία πολύπλευρη προσωπικότητα της σύγχρονης πολιτιστικής μας δημιουργίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.