ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το σατιρικό βίντεο

H KNE «τρολάρει» τη σχέση Tσίπρα-Δασκαλόπουλου

«Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ» είναι ο τίτλος του βίντεο που «ανέβασε» η ΚΝΕ στο YouTube, σε μια προσπάθεια να σατιρίσει την προσέγγιση των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΕΒ.

H KNE «τρολάρει» τη σχέση Tσίπρα-Δασκαλόπουλου

Αν και το ΚΚΕ για φημίζεται για την ...καλή του σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα, εκμεταλλεύθηκε την ημέρα των ερωτευμένων και με όχημα διαφήμιση γνωστής σοκολάτας, επιχείρησε να πλήξει την εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις του με τον ...ταξικό εχθρό ΣΕΒ.

Στο βίντεο χρησιμοποιεί φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση των κ.κ. Τσίπρα και Δασκαλόπουλου σε εκδήλωση του tvxs.gr, αλλά και άλλες, από παλαιότερες συναντήσεις τους, επιχειρώντας να καταδείξει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά τα όσα λέει για κατάργηση του μνημονίου και τέλος στη λιτότητα, έρχεται ολοένα και πιο κοντά στις θέσεις του ΣΕΒ που, σύμφωνα με το ΚΚΕ, είναι αντιλαϊκές.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται μια γελοιογραφία, που δείχνει τον κ. Τσίπρα με τον κ. Δασκαλόπουλο σε ένα τραπέζι να πίνουν με δύο καλαμάκια από το ίδιο ποτήρι και πιο μακριά δύο εργάτες να λένε: «Στα 'λεγα εγώ. Φαινόταν από την αρχή το πράμα»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.