ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Νέα Σελήνη και μια πρωτομηνιά …πολλών αστέρων

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Νέα Σελήνη και μια πρωτομηνιά …πολλών αστέρων

Κριός

Κριέ μου, Κριέ μου (κλίνεται κατά το «υιέ μου, υιέ μου»… ζώδιο παρορμητικό και φλογερό, άντε και να σε δω πώς θα συμβιβάσεις το ρομαντισμό, την εξιδανίκευση και τα όνειρα των ημερών με τον κυβερνήτη σου, ανάδρομο από 1/3 στον τομέα των σχέσεών σου. Την ίδια μέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σου υπενθυμίζει ότι η συγχώρεση είναι βασική προϋπόθεση για να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να ανοίξουν καινούργιοι κύκλοι ζωής.

Ταύρος

Οι φίλοι σου είναι ο πλούτος της ζωής σου, Ταυράκι, και αυτή την περίοδο λειτουργούν πάνω σου θεραπευτικά, βοηθώντας σε να επουλώσεις παλιά συναισθηματικά τραύματα. 1/3 λήγει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή που σε είχε τόσο ταλαιπωρήσει σε θέματα επικοινωνίας, και ξεκινά και η περίοδος του…ανάδρομου Άρη που πρόκειται να σε ταλαιπωρήσει σε θέματα καθημερινότητας και επαγγελματικά. Ναι, ανάμεσα σε όλα αυτά ο έρωτας παραμένει το μόνο σίγουρο καταφύγιο.

Δίδυμοι

Αναστάσεως ημέρα, η μέρα(1/3)  που ο κυβερνήτης σου γυρίζει στον ίσιο δρόμο, Δίδυμε. Βεβαίως, το ανυποψίαστο πλήθος δεν ξέρει ότι την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος ο Άρης των διεκδικήσεων και της μάχης, στο ζώδιο του Ζυγού. «Μάχεσθαι ή αμύνεσθαι περί του Μαζί» είναι το μήνυμα των ημερών και ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς αν είσαι όντως μαζί με τον άλλο, ή αν είστε μαζί επειδή στην ουσία κάνεις τα πάντα μόνος σου.

Καρκίνος

Πολλές φορές ό,τι δεν λύνεται και δεν ισιώνει με τη διπλωματία, την κατανόηση και τη στοργή (χαρακτηριστικά που σου περισσεύουν) λύνεται και ισιώνει με έναν ωραιότατο καυγά. 1/3 και Νέα Σελήνη, Ερμής επιτέλους ορθόδρομος και Άρης ανάδρομος σε καλούν στις επάλξεις σε ό,τι αφορά σε θέματα οικογένειας, σπιτιού, αλλά και της προσωπικής σου εξέλιξης και επιμόρφωσης.

Λέων

Ο Μάρτιος αρχίζει θεαματικά, κι εσένα τα θεάματα πολύ σου αρέσουν! Μία Νέα Σελήνη που κάνει τη σεξουαλική σου ζωή πολύ ρομαντική και ονειρική, κι ας είναι λίγο risky για τα οικονομικά σου – ιδίως αυτά που μοιράζεσαι με το έτερο ήμισύ σου. Οι σχέσεις, επίσης, είναι η αρένα όπου θα κριθούν πολλά, μιας και αποφασίζεις επιτέλους να σταματήσεις να το παίζεις «Μαρία της σιωπής» και να μιλήσεις για όσα σε ενοχλούν (κι είναι κάμποσα, ε;)

Παρθένος

Η νέα τάξη πραγμάτων στα ερωτικά σου είναι στο κατώφλι σου – την εγκαινιάζει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Το καινούργιο φεγγαράκι ήρθε να σου δείξει έμπρακτα πως, αν το τελευταίο διάστημα το γύρισες από Θύμα σε «Spartans, prepare for glory», πολύ καλά έκανες! Το στοίχημα της εβδομάδας είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτή τη νέα, σοβαρή, ορθή – κοφτή επικοινωνία που πάσχισες να επιβάλεις.

Ζυγός

Το καινούργιο φεγγάρι που ανατέλλει στους Ιχθείς έρχεται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πώς θέλεις να είναι το «Μαζί»σας, σε τι ψυχικά έλη μπορείς να επιβιώσεις προκειμένου να είστε μαζί, κι αν αντέχεις αυτό το «Μαζί» όχι να το περιμένεις εξ ουρανού και εύκολα, σα να είναι εκ γενετής δικαίωμά σου, αλλά να το κερδίσεις με ιδρώτα και αίμα. Ο Άρης ανάδρομος από 1/3 στο ζώδιό σου λέει πως αντέχεις ως εκεί που δεν φαντάζεται κανείς – εσύ, έχεις να προσθέσεις κάτι σε αυτό;

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα έχεις απελπιστικά ανάγκη τον Κρόνο – έστω και ανάδρομο. «Εγώ;» Ναι, εσύ - είναι το «βαρίδι» που χρειάζεσαι για να μη σε πάρουνε τα σύννεφα, οι άνεμοι, τα κύματα, σε αυτή την εβδομάδα όπου τα πάντα μοιάζουν να συμβαίνουν στα ερωτικά σου! Εμπιστεύσου τους λίγους φίλους τους οποίους ξέρεις πως μπορείς,  για να σου πουν μία «στεγνή», αντικειμενική γνώμη για πρόσωπα και καταστάσεις – μόνος/η σου δεν το ‘χεις καθόλου αυτές τις μέρες!

Τοξότης

Αυτή, Τοξότη, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα - θα καταφέρεις άραγε να ξεφύγεις από το κλισεδάκι σου, που σε θέλει να εκτιμάς μία σχέση μόνον αφού τη χάσεις; Θα χρησιμοποιήσεις τους έξωθεν πειρασμούς για να ενδυναμώσεις μία σχέση που μετρά για σένα; Θα προτιμήσεις την μοναξιά σου (μπροστά σε τρίτους τη βαφτίζεις «ελευθερία» και την υπερασπίζεσαι μέχρις εσχάτων); Οι απαντήσεις θα δοθούν γύρω στην 1η του μηνός, με Νέα Σελήνη στα Ψάρια, Ερμή ορθόδρομο και Άρη ανάδρομο…ναι, ώσπου να ισιώσει το ένα στραβώνει το άλλο, τι να πεις.

Αιγόκερως

Η τελευταία πανσέληνος σε άφησε στα πατώματα. Η Νέα Σελήνη (1/3), έρχεται για να δείτε μαζί τις επιλογές, ρήξεις, και αποφάσεις που έκανες, υπέστης ή έλαβες κατά την πανσέληνο. Ψυχραιμότερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τι και, κυρίως, ποιος σου φταίει. Με τον Άρη ανάδρομο από την ίδια ημερομηνία στο συντροφικό Ζυγό, αυτό δεν θα είναι δύσκολο. Το δύσκολο θα είναι να διαχειριστείς τον θυμό σου κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μη βλάψεις ούτε τα υλικά, ούτε τα ηθικά σου συμφέροντα.

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς να σαλπίζει ερωτικά καλέσματα δυνατότερα κι από τις σάλπιγγες της Ιεριχούς στα αυτιά σου, θα κάνεις άραγε το σωστό; Και ποιο είναι το σωστό; Μήπως να κάνεις του κεφαλιού σου και να το πλασάρεις ως «το σωστό»; Κοινά ερωτήματα, με τον Κρόνο ανάδρομο στον 10ο ηλιακό σου οίκο, και ναι μεν νιώθω τον πόνο σου, αλλά επίσης οφείλω να σου υπενθυμίσω πως δεν θέλεις να παίξεις με τον Άρχοντα του Κάρμα. Και τι θα ήταν παιχνίδι με την τύχη σου; Χμ, το να μην πολεμήσεις μέχρις εσχάτων για όποιον/α και όσα αγαπάς αλλά να αγκαλιάσεις την εύκολη λύση μιας παράλληλης αγάπης.

Ιχθείς

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, 1/3 - θα επιβιώσεις; Τα άστρα λένε πως ναι. Πρώτον, μπορείς να κάνεις το τρελό παγώνι με πολύ μεγάλη επιτυχία! Extra bonus αυτής της μεθόδου είναι το ότι μπορείς να τους τρελάνεις όλους, διασκεδάζοντας παράλληλα. Δεύτερον, είσαι τώρα εσύ άνθρωπος να χολοσκάς για καριέρες; Όχι πες μας! Πόσο δε που στο σπίτι και την οικογένειά σου, αλλά και στις σχέσεις σου και στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι ειδυλλιακότερα κι από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι». Αν, λοιπόν, πρόκειται να διαλέξεις σήριαλ να πρωταγωνιστήσεις αυτήν την εβδομάδα, εμείς τη γνώμη μας σου την είπαμε!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.