ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κορυφαία εφαρμογή iPhone

Ένα έξυπνο ξυπνητήρι που νοιάζεται για σας

Το πρωινό ξύπνημα έχει αποδειχθεί για πολλούς δύσκολη υπόθεση. Τη λύση σε αυτό την «επίπονη» διαδικασία, έρχεται να δώσει η νέα εφαρμογή για iPhone, Sleep Cycle Alarm Clock. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του iTunes και υπόσχεται ένα πιο εύκολο και ξεκούραστο ξύπνημα.

Η πρωτοπορία  του  Sleep Cycle Alarm Clock, έγκειται στο γεγονός ότι είναι ένα έξυπνο ξυπνητήρι, που παρακολουθεί την συμπεριφορά του κοιμισμένου χρήστη του και επιλέγει να τον ξυπνήσει την ώρα που βρίσκεται στο ελαφρύτερο στάδιο του ύπνου του.

Το έξυπνο ξυπνητήρι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρακολουθεί τις κινήσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο του iPhone, προκειμένου να καθορίσει ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να μας ξυπνήσει.

Το διαφορετικό που υπόσχεται  η νέα εφαρμογή,  είναι το ότι φροντίζει να μας ενημερώνει για την ποιότητα του ύπνου μέσω διαγραμμάτων και να μας προτείνει πότε και πόσο πρέπει να κοιμηθούμε, στηριζόμενο στο μέχρι στιγμής πρόγραμμά μας.

exypno xypnitiri 2

Σύμφωνα με το secnews.gr το  Sleep Cycle Alarm Clock,έχει προταθεί από τα CNN, Wired, The Guardian, The Wall Street Journal, BBC και The New York Times και αποτελεί την κορυφαία επί-πληρωμή εφαρμογή του iTunes τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η εφαρμογή του Sleep Cycle Alarm Clock διατίθεται έναντι του ποσού των 0.99 δολαρίων (0.89Ε), και αποτελεί top εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ρωσία και Καναδά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.