ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι λένε στην επιστολή τους

Έως τον Σουλτς έφτασαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ

Επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν και επίσημο καλεσμένο της «Ελιάς» το Σαββατοκύριακο, έστειλαν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Έως τον Σουλτς έφτασαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ

Η επιστολή έχει παραλήπτη των  Μάρτιν Σουλτς και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν τον διευθυντή του κόμματος Νίκο Σαλαγιάννη ότι τους «πετά στον δρόμο» και εγκαλούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί δεν βγήκαν τα αποτελέσματα του ελέγχου εταιριών στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στην επιφάνεια.

«Πήγαν και αυτά μαζί με τη λίστα Λαγκάρντ;», αναρωτιούνται, ενώ σε ειρωνικό τόνο ρωτούν: «ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος δίνει αγώνα ακόμα και μέσα στη Βουλή για τα εργασιακά, για τους δικούς του υπαλλήλους γιατί αδιαφορεί;».

Ζητούν λοιπόν να «βρεθεί κάποιος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να σταματήσει η εξαθλίωση των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ», στέλνοντας με νόημα το μήνυμα στην ηγεσία ότι «εμείς δεν τρέχουμε να πιάσουμε θέση σε άλλα κόμματα, ούτε ιδρύουμε νέο κόμμα…»

Ολόκληρη η επιστολή των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ στον κ.Σουλτς έχει ως εξής :

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, δηλαδή την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων που δικαιούνται, είναι οι απλήρωτοι εδώ και μήνες εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ. Αντιδρώντας στις προκλητικές προτάσεις της διοίκησης του κόμματος για εξόφλησή τους με το 20% των οφειλούμενων, απέστειλαν ενημερωτική επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις ευρωεκλογές Μάρτιν Σουλτς με την οποία καταγγέλλουν τις πρακτικές της ηγεσίας απέναντί τους.

ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο διευθυντής Ν. Σαλαγιάννης, συνυπεύθυνος για την κατάσταση του κόμματος, αφού έχει εξαθλιώσει ψυχικά και οικονομικά τους υπαλλήλους ,προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους αναγκάσει να φύγουν παίρνοντας ελάχιστα από τα οφειλούμενα, πετώντας τους κυριολεκτικά στο δρόμο, αδιαφορώντας για το τι πρόσφεραν τόσα χρόνια γι’ αυτούς,ακόμη και για τον ίδιο, όταν έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, έχοντας πάνω τους τη στάμπα του κόμματος σε κάθε νέα απόπειρα εύρεση εργασίας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος Ε. Βενιζέλος είπε ότι μπήκαν εταιρίες για έλεγχο των οικονομικών του κόμματος και όλη η αλήθεια θα λάμψει. Που είναι τα αποτελέσματα αυτών των εταιριών.Γιατί θάφτηκαν;

Τι φοβηθήκαν και δε φανερώσαν τα στοιχεία. Πήγαν και αυτά μαζί με τη λίστα Λαγκάρντ;

Ο Γ. Παπανδρέου έφτασε το κόμμα στο 12% και πέσανε όλοι πάνω του και τον φάγανε.Εσείς που από το 12% το φτάσατε στο 4% τι κάθεστε και κάνετε; Αυτοί που νοιάζονται και πονάνε το ΠΑΣΟΚ που είναι;

Γιατί είναι θεατές σε αυτό, και δε παίρνουν θέση στο βρώμικο παιχνίδι που γίνεται στις πλάτες των υπαλλήλων του κόμματος, και στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται πια για αυτούς, για το μέλλον του κόμματος;

Όσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ ερχόντουσαν εκατομμύρια, όλοι ήσασταν παρών και κοιτούσε ποιος θα κλείσει καλύτερη σουίτα στα ξενοδοχεία από τον άλλον ,ποιος θα μπορέσει να είναι στη πρώτη δύναμη.Σας ενδιέφερε μόνο η δική σας προβολή,και καμαρώνατε που είσασταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι έχετε φάει και ξύλο για τις ιδέες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ. Τώρα που εσείς οι ίδιοι φτάσατε το κόμμα στο πάτο και στη διάλυση του, σφυρίζετε αδιάφορα και γυρίζετε τη πλάτη στο κόμμα που σας ανάδειξε και σας έκανε αυτό που σήμερα είστε.

Ήθελα να ήξερα με τι καρδιά μπαίνουν στο κτίριο στη Χαρ. Τρικούπη ξέροντας όλη αυτή την ιστορία που φέρει αυτό το κτίριο ,όσοι μπαίνετε, γιατί τώρα περισσότεροι είναι οι αστυνομικοί από όλους τους υπόλοιπους ,και πως αντικρύζετε αυτούς τους υπαλλήλους που κάποιους εσείς οι ίδιοι τους διορίσατε εκεί, αδιαφορώντας για την οικονομική τους κατάσταση, για την επιβίωση τους.

Ο πρόεδρος Ε. Βενιζέλος δίνει αγώνα ακόμα και μέσα στη βουλή για τα εργασιακά,για τους δικούς του υπαλλήλους γιατί αδιαφορεί;

Επιτέλους ας κοιτάξει κάποιος κατάματα αυτούς τους ανθρώπους ,ας βρεθεί κάποιος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να σταματήσει αυτή η εξαθλίωση των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΟΥΤΕ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ !

Δώστε επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα τους, μη τους γυρνάτε τη πλάτη.

Δώστε ένα τέλος στο αδιέξοδο των εργαζομένων

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.