ΚΟΣΜΟΣ

Στην Αυστραλία

Επέζησε δυο βδομάδες τρώγοντας μύγες

Ένας 26χρονος Γερμανός που χάθηκε σε ερημική περιοχή της Αυστραλίας ενώ πεζοπορούσε, κατάφερε να επιβιώσει για δύο εβδομάδες τρώγοντας μόνο έντομα.

Επέζησε δυο βδομάδες τρώγοντας μύγες

Ο Ντάνιελ Ντατς 26 ετών, εξαφανίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ έκανε πεζοπορία μεταξύ δύο μικρών πόλεων στο κεντρικό Κουίνσλαντ, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή.

Μετά από διάστημα δύο εβδομάδων ο Ντάνιελ  εντοπίστηκε μόλις την Πέμπτη από έναν μοτοσικλετιστή κοντά στην πόλη Ουίντοραχ.

Ο νεαρός που είχε χαθεί στο εσωτερικό της  Αυστραλίας, σε μια τεράστια περιοχή σχεδόν ακατοίκητη, επέζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα  τρεφόμενος με έντομα.

Ο Ντάνιελ είχε χαθεί εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών καθώς ενώ έκανε πεζοπορία χιλιομέτρων αποκλείστηκε από τις πλημμύρες, σε μια ακατοίκητη περιοχή όπως ο ίδιος είπε στην αστυνομία. Για να επιβιώσει αναγκάστηκε να τρώει έντομα.

«Αν δεν το ακούσετε με τα αυτιά σας - και οι άνδρες μου το άκουσαν - μπορεί να μην το πιστέψετε» δήλωσε ο Μαρκ Χέντερσον, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

«Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει πεινασμένος χάρη στην αφθονία των μυγών που μπορούσε να φάει» είπε ο αστυνομικός. Ο νεαρός Ντάνιελ δεν δέχτηκε ιατρική φροντίδα και όπως είπε ο αστυνομικός Χέντερσον «σίγουρα ήταν πολύ πεινασμένος, αλλά εκτός από αυτό, είναι σε καλή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.