ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Προσφορά λόγω ανταγωνισμού

Η Google ρίχνει τις τιμές του Google Drive

Η Google έριξε το μηνιαίο κόστος για το Google Drive. Οι χρήστες του Google Play έχουν την ευκαιρία πια να απολαμβάνουν μεγαλύτερη πρόσβαση με λιγότερα χρήματα.

Η Google ρίχνει τις τιμές του Google Drive

Οποιοσδήποτε χρήστης ήδη έχει 15GB δωρεάν, αλλά τώρα μπορεί με 1.99 δολάρια (αρχικά ήταν στα 4.99 δολάρια), να «ανέβει» κλίμακα στα 100GB. Η πιο ελκυστική προσφορά, πάντως, βρίσκεται στο μέγεθος του 1 ΤΒ, το οποίο από τα 49.99 το μήνα καταβαραθρώνεται στα 9.99 δολάρια!

Όπως είναι ήδη γνωστό στους χρήστες της εταιρίας, η χωρητικότητα του Drive ισχύει συνολικά και για άλλες υπηρεσίας που προσφέρονται, όπως το Gmail και οι Google+ φωτογραφίες. Σύμφωνα με την ίδια την Google, με 1ΤΒ χωρητικότητα «θα μπορούσατε να παίρνετε δύο selfie φωτογραφίες την ημέρα για 200 χρόνια και θα σας έμενε και έξτρα χώρος». Αν, βέβαια, για οποιονδήποτε λόγο κάποιος χρήστης χρειάζεται παραπάνω από 1ΤΒ, υπάρχουν και τα “πλάνα” από 10ΤΒ (99 δολάρια/μήνα) και πάνω.

Προφανώς, η Google, δεν το κάνει αυτό από την καλή της την καρδιά. Ο απώτερος σκοπός είναι να έχει χαμηλότερες τιμές από το δημοφιλές Dropbox το οποίο στοιχίζει 9.99 δολάρια το μήνα για «μόνο» 100GB, ενώ τα 500GB κοστίζουν $49.99.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.