ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικά τα μηνύματα της πρεμιέρας

Πανελλαδικό άνοιγμα από τον «τρίτο πόλο» της ΔΗΜΑΡ

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, την Τρίτη, ο Φώτης Κουβέλης και τα ηγετικά στελέχη του κόμματος, εμφανίστηκαν ικανοποιημένα για την απήχηση που είχε η πρώτη δημόσια εκδήλωση του συνεργατικού σχήματος «ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», που έγινε τη Δευτέρα.

Πανελλαδικό άνοιγμα από τον «τρίτο πόλο» της ΔΗΜΑΡ

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να εκπονηθεί, άμεσα, πρόγραμμα ανάλογων εκδηλώσεων σ’ όλη την Ελλάδα, αρχής γενομένης, τις επόμενες μέρες, από τη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, το δεκαπενταμελές συντονιστικό όργανο που έχει συγκροτηθεί από επτά εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ και επτά από τους συνεργαζόμενους, πρόκειται να προετοιμάσει τις επόμενες μέρες τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές και να προχωρήσει τις προκαταρκτικές διαδικασίες για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, μετά τη συνεδρίαση, αναφέρεται ότι εκφράστηκε η ανάγκη να εμβαθύνουν οι θέσεις του κόμματος για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να προβληθεί ο σύγχρονος ευρωπαϊκός λόγος, γιατί, όπως εκτιμήθηκε, αυτόν μπορεί να τον εκφράσει δυναμικά και προνομιακά η ΔΗΜΑΡ και οι συνεργαζόμενοι μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τα άλλα στελέχη για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό φόρουμ, της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, στις Βρυξέλλες, καθώς και για τις συναντήσεις που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, τον Χάνες Σβόμποντα και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.