ΚΟΣΜΟΣ

Υπεβλήθη σε εγχείριση

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Κύπριος υπουργός Άμυνας

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι για μείωση του ενδοκρανίου πιέσεως λόγω ρήξης ανευρύσματος.

Στην Κύπρο ήδη βρίσκεται ιατρική ομάδα από το Ισραήλ και ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής και Παρεμβατικής του νοσοκομείου «Υγεία» της Αθήνας Αλέξανδρος Ανδρέου.

Ο Έλληνας και οι Ισραηλινοί γιατροί αναμένεται να παρακαθίσουν σε ιατρικό συμβούλιο με την ιατρική ομάδα των Κυπρίων συναδέλφων τους, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για την υγεία του υπουργού Άμυνας.

Ο Τάσος Μητσόπουλος 48 ετών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο το πρωί, ύστερα από λιποθυμία ενώ βρισκόταν στο γραφείο του. Τον βρήκε αναίσθητο η ιδιαιτέρα του, λίγα λεπτά ύστερα από το πέρας συνάντησης που είχε με τον πρέσβη της Ελλάδας και ενώ επρόκειτο να ακολουθήσει συνάντησή του με τον πρέσβη των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης διέκοψε την παραμονή του στις Βρυξέλλες, ακυρώνοντας προγραμματισμένη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και επιστρέφει με ιδιωτική πτήση απόψε στη Λευκωσία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.