ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα αφορμή για κόντρα...

Τί εννοούσε ο Σταθάκης

Ο Γιώργος Σταθάκης έδωσε χθες νέα... αφορμή στη ΝΔ προκειμένου να τού επιτεθεί, υποστηρίζοντας ότι ο «σκιώδης υπουργός» Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα του δε θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο, αλλά μόνο τη δανειακή σύμβαση.

Τί εννοούσε ο Σταθάκης

Πράγματι, ο Γιώργος Σταθάκης τόνισε χθες τα εξής: «Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση. Τους όρους δηλαδή και τις διαδικασίες αποπληρωμής του χρέους». Η φράση του αυτή του Γιώργου Σταθάκη προκάλεσε την επίθεση της Συγγρού.

Με τη διαφορά ότι... μία φράση νωρίτερα, ο Σταθάκης είχε πει ότι «δε θα διαπραγματευθούμε το Μνημόνιο γιατί θα το καταργήσουμε»" τόνισε ο υπεύθυνος τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μ' άλλα λόγια, δεν υπήρξε καμία «εκτός γραμμής» δήλωση. Πάντως από όσα είπε ο «σκιώδης υπουργός» Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και μία είδηση: ότι η Κουμουνδούρου σκοπεύει να ζητήσει από τους πιστωτές μία «αναστολή 3 χρόνων, έως ότου η οικονομία επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης και μία μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους σε βάθος χρόνου», όπως αποκάλυψε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.