ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το «συνεργείο» της οργάνωσης

Τα sms «καίνε» Χρυσή Αυγή και Λαγό

Διευρύνεται διαρκώς ο κύκλος των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ όσο ανοίγει η βεντάλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέα στοιχεία για τη δράση των εμπλεκομένων προσώπων .

Τα sms «καίνε» Χρυσή Αυγή και Λαγό

Μέχρι σήμερα από το γραφείο των εφετών ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου έχουν περάσει ως κατηγορούμενοι περισσότερα από 50 άτομα, 26 από τα οποία έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και του εποπτεύοντος εισαγγελέως Ισίδωρου Ντογιάκου, ενώ ο αριθμός των μαρτύρων ξεπερνά τους 100.

Εν αναμονή μάλιστα της απόφασης της Βουλής για την άρση ή μη της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναμένεται να απολογηθούν 16 ακόμα πρόσωπα που φέρονται να έχουν σχέση με συγκεκριμένες ενέργειες της εγκληματικής οργάνωσης , με βασικότερη την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Στο μεταξύ οι δικαστικές αρχές επεξεργάζονται προσεκτικά το υλικό που προκύπτει από τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου διαφόρων κατηγορουμένων . Μέρος της δικογραφίας αποτελούν τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου εδώ και μήνες βουλευτή Γιάννη Λαγού, που φέρονται να έχουν σταλεί μετά από χτύπημα μελών της ΧΑ σε στέκι στην Ηλιούπολη με την ονομασία «συνεργείο». Προέρχονται τον Ιούλιο του 2013.

12/07
SMS Προς Λαγό:
Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;

18/07
SMS Προς Λαγό:
Έμαθα ότι στα κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω.

11/07
SMS Λαγός προς τρίτο:
Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό.
Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.