ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Σκοπού

Υποψήφιος για τη Περιφέρεια Α. Μακεδονίας-Θράκης ο Τέρενς Κουίκ

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ανακοίνωσε και επίσημα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Σε δηλώσεις του από την Κομοτηνή και εν συνεχεία από την Αλεξανδρούπολη ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι με ομόφωνη απόφαση των Συντονιστικών Επιτροπών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και όλων των παρόντων πολιτευτών, τού προτάθηκε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Εθνικού Σκοπού, για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

«Όχι μόνο για να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε και εγώ προσωπικά, ότι δεν μας αφορούν ψηφοθηρικά και αντεθνικά παιγνίδια με το Προξενείο, αλλά και ότι θα δώσουμε και τη ψυχή μας για την οικονομική ανασυγκρότηση όλων των νομών, για να δούμε, επιτέλους, ευτυχισμένες και ευτυχισμένους, χαμογελαστές και χαμογελαστούς, Ελληνίδες και Έλληνες. Όλων των πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων», τόνισε.

Ο κ. Κουίκ υπογράμμισε ότι «ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος απέναντι σε συνυποψήφιους που εναλλάσσονται χρόνια τώρα, στις καρέκλες, είτε των Νομαρχιών, είτε της Υπερνομαρχίας, είτε της Περιφέρειας».

Από πλευράς αντιπεριφερειαρχών, όπως ανέφερε, οι συντονιστικές επιτροπές κατέληξαν στα εξής ονόματα:

Ροδόπη Κώστας Βουζουκίδης.

Καβάλα Στέλλα Γκανιάτσου

Δράμα Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης.

Για την Ξάνθη το όνομα θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή, «επειδή γίνονται διαβουλεύσεις με δύο ικανότατες προσωπικότητες», όπως είπε.

Στον Έβρο, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης θα κατέβει ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο κ. Κουίκ ανακοίνωσε επίσης ότι έχει επιλέξει και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες. Θέματα Ανάπτυξης (και Τουρισμού) θα επωμισθεί ο Γιώργος Τσακίρης από την Καβάλα και θέματα Περιβάλλοντος και Αγροτικής Οικονομίας ο Παναγιώτης Λελιάτσος από τον Έβρο.

Τις επόμενες μέρες ο κ. Κουίκ θα επισκεφθεί και τις πέντε πρωτεύουσες των νομών που συγκροτούν την Περιφέρεια, καθώς και τη Θάσο και τη Σαμοθράκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.