Neo

Ανεβάζει τον πήχη ο Πιερρακάκης

Για τον αριθμό των ευρωβουλευτών που θέτει ως στόχο η «Ελιά» ρωτήθηκε ο νεαρός επιστήμονας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Και ... την ώρα που οι πάντες, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, προεξοφλούν ότι θα εκλέξουν έναν ευρωβουλευτή, βάζοντας τυπικά τον στόχο στους δύο, οπότε και θα γίνει ...πάρτι, ο κ.Πιερρακάκης επιλέγει να ανεβάσει τον πήχη. «Η εκτίμησή μου είναι ότι ο στόχος πρέπει να είναι η εκλογή τριών βουλευτών, για το ΕΣΚ», λέει.

Το σκεπτικό του; «Όταν ο χώρος εξέφραζε το 40% plus σε αυτή την χώρα, ικανοποιημένοι δεν είμαστε με καμία επίδοση. Αλλά σε αυτή τη συγκυρία, σε αυτή την χρονική στιγμή, το διακύβευμα είναι να κρατήσουμε αυτό τον χώρο όρθιο. Είναι άλλη η συγκυρία και η διαδικασία αυτή τη στιγμή, διότι η χώρα είναι σε κρίση», είπε, στηλιτεύοντας τον «όποιο ναρκισσισμό προσωπικών διαφορών» παρατηρείται στον χώρο, αφού κατά την άποψή του, υπονομεύει και την ανάκαμψη της χώρας και του πολιτικού χώρου της Κεντροαριστεράς.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 12:22 26/03/2014

    Ο κύριος υποψήφιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει ?
    Όλα όσα λέει ισχύουν,
    με την προυπόθεση πως
    θα φύγει πρώτα από το ΠΑΣΟΚ
    το με διαφορά μεγαλύτερο ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ .

    Θ.Τ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.