LIFESTYLE

Στο νέο της βίντεο κλιπ

Η Σακίρα το σκάει από την εκκλησία λίγο πριν παντρευτεί...

Η 37χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια, ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες  του νέου της βίντεο κλιπ και ετοιμάστηκε να περπατήσει προς το ιερό προκειμένου να νυμφευτεί. Ωστόσο, σε κλάσματα δευτερολέπτου η όμορφη τραγουδίστρια αλλάζει την απόφαση της και φεύγει τρέχοντας από την εκκλησία.

Το βίντεο κλιπ της Σακίρα όμως γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον, όταν  την παρακολουθούμε να τραγουδάει στα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας αλλάξει το λευκό νυφικό, με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα.

sakira 5

Καθώς τραγουδάει τους στίχους του νέου της τραγουδιού, «Empire», η όμορφη τραγουδίστρια κοιτάζει  την κάμερα με πολύ προκλητικό βλέμμα. Το «Empire» είναι το δεύτερο single από το ομώνυμο άλμπουμ της Σακίρα, το οποίο κυκλοφόρησε εχθές, Τρίτη.

sakira 2

Στο νέο αυτό βίντεο κλιπ, η Κολομβιανή τραγουδίστρια ίσως αποκαλύπτει τα βαθύτερα συναισθήματα της για το γάμο. Με την παρουσία της στην άδεια εκκλησία ντυμένη στα μαύρα αποκαλύπτει την πραγματική ιδέα που έχει για την έννοια του γάμου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που βρίσκεται σε σχέση με τον πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή Gerard Pique από το 2011 και είναι μητέρα ενός αγοριού, δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Πριν από την σχέση της με τον Gerard Pique, η Σακίρα ήταν σε μακροχρόνια σχέση έντεκα χρόνων με τον  Antonio de la Rua.

«Παλιότερα πίστευα ότι πρέπει να παντρευτώ για να κάνω παιδιά. Η κουλτούρα μας δίνει πολύ περιορισμένες επιλογές. Εμείς λειτουργούμε σαν κανονικό ζευγάρι, δεν χρειαζόμαστε τα επίσημα χαρτιά» έλεγε το 2009 σε συνέντευξή της στο «USA Today».

sakira 4

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο σύντροφος της  Gerard Pique, δεν της επιτρέπει να γυρίζει βίντεο κλιπ με άλλους άνδρες. Όπως είπε η ίδια στο «Billboard», «Είναι πολύ κτητικός, και από τη στιγμή που δεν που επιτρέπει να γυρίζω βίντεο κλιπ με άλλους άνδρες, ε τότε θα τα κάνω μόνο με γυναίκες» είπε η Σακίρα και συμπλήρωσε της δηλώσεις της λέγοντας πως οι απόψεις αυτές του συντρόφου της, όχι μόνο δεν της κακοφαίνονται αλλά της αρέσουν κιόλας, αφού ο Gerard προστατεύει τη σχέση τους και της δίνει αξία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.