ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς

Καμμένος σε Ραχήλ: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα»

Τεταμένο είναι το κλίμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ειδικά μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις.

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος κ. Πάνο Καμμένο και στην βουλευτή του κ. Ραχήλ Μακρή την Πέμπτη το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση της κ.Γιαταγάνα και του κ. Γιοβανόπουλου.

Ωστόσο φαίνεται ότι στον κ. Καμμένο δεν άρεσαν αυτά που έλεγε και την πήρε οργισμένος τηλέφωνο, λέγοντάς της: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις»

Ραχήλ Μακρή: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...»

Πάνος Καμμένος: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες»

Ραχήλ Μακρή: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν»

Πάνος Καμμένος: πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Σήμερα η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα»

Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου (βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης) να έφευγε.

Πάντως στο Εντευκτήριο της Βουλής η κ. Μακρή έλεγε ότι οι τρεις βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ (η κυρία Γιαταγάνα, ο κ. Γιοβανόπουλος και ο κ. Νταβρής) είχαν συστήσει «κλίκα» (ακριβώς έτσι το είπε) με σκοπό να την απομακρύνουν από το κόμμα και πως στόχος τους ήταν να ενσωματωθούν στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.