ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκινητικό τιτίβισμα

Κόρη αεροσυνοδού του Boeing: «Μπαμπά, η Λίβερπουλ κερδίζει. Γύρνα σπίτι»

Το tweet  της κόρης του επικεφαλής των συνοδών αέρος στο μοιραίο Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και ειδικά τη Λίβερπουλ.

Η Μάιρα Ελίζαμπεθ Ναρί, κόρη του , επικεφαλής των συνοδών αέρος  Άντριου Ναρί με ένα συγκλονιστικό tweet ζητά από τον πατέρα της, ο οποίος είναι φαν της Λίβερπουλ, να γυρίσει σπίτι γιατί η αγαπημένη του ομάδα κερδίζει και αυτός δεν χάνει ματς.

Τo περασμένο Σαββατοκύριακο, την ώρα που η αγαπημένη ομάδα του πατέρα της, η Λίβερπουλ κέρδιζε την Μάντσεστερ μέσα στο Ολτ Τράφορντ, η Μάιρα έγραψε στο twitter: «Μπαμπά, η Λίβερπουλ κερδίζει το παιχνίδι. Έλα σπίτι για να το δεις. Ποτέ δεν χάνεις τον αγώνα. Είναι η πρώτη φορά που λείπεις». Και κλείνει το μήνυμα μ' ένα χαμόγελο.

Το τιτίβισμά της μοιράστηκε η Λίβερπουλ στην επίσημη σελίδα της στο facebook και όπως ήταν φυσικό δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

«Είμαι οπαδός της Άρσεναλ… είμαι σίγουρος πως ο μπαμπάς σου δεν θα βαδίζει ποτέ μόνος», έγραψε κάποιος, παραφράζοντας τον ύμνο της Λίβερπουλ, «You will never walk alone».

Αλλά και ο ποδοσφαιριστής Αντεμπαγιόρ πήρε μέρος στη συζήτηση γράφοντας: «Να προσέχεις. Προσεύχομαι ο μπαμπάς σου να επιστρέψει σπίτι και να χαμογελάς όταν θα βλέπετε τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.