ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές

Ο Τζήμερος στηρίζει Καμίνη

Την απόφαση της Περιφερειακής Οργάνωσης Α’ Αθήνας της «Δημιουργίας, ξανά!» να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Καμίνη στις προσεχείς εκλογές μετέφεραν ο πρόεδρος, Θάνος Τζήμερος, και άλλα στελέχη του κόμματος που επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αθηναίων.

Στη συνάντηση ο κ. Καμίνης παρουσίασε λεπτομερώς το έργο που έχει επιτελεσθεί στον δήμο Αθηναίων στη διάρκεια της θητείας του, δίνοντας έμφαση στη μείωση και ορθολογικοποίηση των δαπανών του Δήμου, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών προς τους δημότες και στην οικονομική διαφάνεια μέσω της ψηφιακής δημοσίευσης των οικονομικών του Δήμου.

Αναφέρθηκε επίσης στο ευρύ κοινωνικό έργο του Δήμου, στην εξασφάλιση σημαντικών ευρωπαϊκών πόρων και στις ουσιαστικές επενδύσεις στα έργα υποδομής.

Ο δήμαρχος παρουσίασε, τέλος, ένα σχέδιο ανάπτυξης και ανάπλασης της Αθήνας, αποτέλεσμα συνεργασίας με Ανώτατα Ιδρύματα και άλλους φορείς, που δίνει έμφαση στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της λειτουργικότητας της πόλης και στη στήριξη της καινοτόμου και νεανικής επιχειρηματικότητας.

Από την πλευρά τους στα στελέχη της «Δημιουργίας, ξανά!» παρουσίασαν τις προτάσεις του κόμματος για τον δήμο της Αθήνας, που δίνουν έμφαση στη θεσμοθέτηση Μητροπολιτικής διοίκησης του Λεκανοπεδίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.