Neo

Χέρι-χέρι Νικολόπουλος και Βύρωνας

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδας Νίκος Νικολόπουλος ανακοίνωσε ότι, συμπορεύεται με τον Βύρωνα Πολύδωρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωπαϊκές κάλπες.

Χέρι-χέρι Νικολόπουλος και Βύρωνας

Στην απόφαση προβλέπεται η ισότιμη συμπόρευση χωρίς απώλεια της οργανωτικής αυτοτέλειας του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, διευκρίνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει, πως προχώρησε στη συμφωνία συνεργασίας προσβλέποντας στον «πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας».

Στόχος του, προσθέτει, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει «βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο».

«Για να κάνουμε πράξη το όραμα για τη δημοκρατική ανατροπή, την εθνική αναγέννηση και την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση, ως πρωταγωνιστές στις ζωές μας και όχι σαν κομπάρσοι σε σενάρια που άλλοι γράφουν ερήμην των Ελληνίδων και των Ελλήνων», επισημαίνει ο πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.

Ικανοποιημένος  εμφανίστηκε και ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος έθεσε ως στόχο τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, πατριωτικών, δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών.

Η ισχύς εν τη ενώσει και στη λεγόμενη λαϊκή δεξιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.