ΥΓΕΙΑ

Δείτε τους πέντε λόγους

Κάντε σεξ το πρωί, κάνει καλό

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Κι όταν μια μέρα ξεκινά με σεξ τότε δύσκολα δε θα πάει καλά. Δείτε τους πέντε λόγους που πρέπει να μπει στη ζωή σας το πρωινό σεξ.

Κάντε σεξ το πρωί, κάνει καλό

Αποτελεί κοινό μυστικό μυστικό ότι η κούραση και το άγχος επηρεάζουν τις σεξουαλικές επιδόσεις με συνέπεια το σεξ το βράδυ να έρχεται σε τελευταία μοίρα.

Την ίδια στιγμή όπως επισημαίνει η Debby Herbenick, καθηγήτρια σεξουαλικής υγείας στο Kinsey Institute οι άνδρες κυρίως το πρωί είναι σχεδόν πάντα... ετοιμοπόλεμοι.

Χαρακτηριστικά η δρ Debby Herbenick, η οποία κατά καιρούς έχει επισημάνει τη σπουδαιότητα του πρωινού σεξ στην υγεία αναφέρει ότι όταν τα ζευγάρια επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις το πρωί απελευθερώνονται οι ενδορφίνες και οι άλλες ορμόνες της ευτυχίας ,όπως η οξυτοκίνη, οι οποίες πλημμυρίζουν το σώμα με αποτέλεσμα να αναζωογονείται το σώμα και να ανεβάζει την ψυχική διάθεση.

Το γεγονός υποστηρίζουν οι ειδικοί ότι ο ύπνος που έχει προηγηθεί έχει ξεκουράσει το σώμα κάνει τον οργανισμό να είναι πιο δεκτικός στα ερωτικά ερεθίσματα. Μάλιστα ορισμένοι ερευνητές σεξουαλικής υγείας επιμένουν ότι για αυτό το λόγο οι πρωινοί οργασμοί είναι πολύ πιο δυνατοί.

Ένα σεξ την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα

Έρευνες ειδικών έχουν αποδείξει ότι το πρωινό σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα αφού αυξάνει τα επίπεδα του IgA, ενός σημαντικού αντισώματος που καταπολεμά ιούς και λοιμώξεις.

Χαρακτηριστική είναι η μελέτη του πανεπιστημίου Queens, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πρωινό σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καθώς και καρδιακής προσβολής σε ποσοστό που αγγίζει το 50%. Και αυτό γιατί το σεξ βοηθάει στη βελτίωση της ροής του αίματος, ενώ προλαμβάνει και την κατάθλιψη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.