Neo

Θέλει εξηγήσεις τώρα η Εύα...

Μπορεί στην Χαριλάου Τρικούπη να έχει δοθεί εντολή για ...χαμήλωμα των τόνων, ακόμα ακόμα και να έχει επιτευχθεί -καθώς λέγεται- μία «συμφωνία κυρίων» ώστε να μην ριχτεί περισσότερο λάδι στην φωτιά των ταραγμένων σχέσεων μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου προεκλογικά, όμως μια κυρία έχει άλλη άποψη.

Ο λόγος για την Εύα Καϊλή, καθώς η νεαρή υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» κάλεσε με συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 τον πρώην πρωθυπουργό να εξηγήσει στη Βουλή γιατί ...μας έβαλε στο μνημόνιο.

Να μας συμπαθάει η κ.Καϊλή, αλλά ο Neo τουλάχιστον, δεν θυμάται και σφοδρές αντιρρήσεις της για το μνημόνιο (τουλάχιστον με πράξεις) όταν υπερψήφιζε την μία μετά την άλλη κυβερνητική ρύθμιση επί κυβέρνησης Παπανδρέου. Αλλά, ναι, τότε ήταν ...βουλευτής!

Και τέτοια θέση, δεν την αφήνεις εύκολα. Άλλωστε, πώς να ...επανεκλεγείς!

 

9 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ!! ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!
    ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑΛΕΠΩΡΙΣΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΥ 45% ΜΕ ΤΟ ΝΑ
    ΕΜΠΕΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ!!!

  2. ΚΤ 5:14 15/04/2014

    Μα δεν μπορεί να περιμένεις κανείς περισσότερα από κυρίες που χρησιμοποίησαν τα σωματικά τους προσόντα για να εκλεγούν στη βουλή
    Με το πρόσχημα του εθνοσωτήρα εξυπηρέτησαν ΔΟΛια συμφέροντα, προσωπικές φιλοδοξίες, συμμετείχαν σε συνωμοτικές ομάδες και διέλυσαν ένα κόμμα για να γίνει ουρά της ΝΔ! Αλήθεια γιατί δεν καλεί σε απολογία και τον φίλο της ΒΒ που τόσο πιστά υπηρέτησε και υπηρετεί το μνημόνιο; Ίσως εδώ ισχύει το ξανθιά, όμορφη και ανόητη!!

  3. AlexV 21:19 14/04/2014

    ..κακώς ο σχολιασμός καλτσοδετα!! Αταιριαστος.. Η τυπισα μόνο ως πολιτικος αλήτης μπορει να χαρακτηριστεί..

  4. Tom 19:19 14/04/2014

    Ευα….Εχεις φαει τετοιο λεμονοστυψιμο μεχρι τωρα στη ζωη σου, που δεν ξερεις τι σου γινεται…Αυτη την «καλτσοδετα » που σοφα σε ονομασε καποτε ο Σωκρατης Ξυνιδης…Ποσες φορες και ποσοι σου την εχουν λυσει?

  5. giorgio 16:20 14/04/2014

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  6. giorgio 16:17 14/04/2014

    Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛ

  7. giorgio 16:14 14/04/2014

    H ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

  8. Ε.Στ. 9:47 14/04/2014

    Ο ΓΑΠ, μας έβαλε στο μνημόνιο με εκείνη την αλήστου μνήμης ανακοίνωση στο Καστελόριζο, για να μην μπορούμε πια με την άνεση που μας διέκρινε να τα σπάμε κάθε βράδυ στα μπουζούκια, συνοδευόμενοι από ισχυρούς παράγοντες του ποδοσφαίρου και άλλων δραστηριοτήτων, ξοδεύοντας ανερυθρίαστα χιλιάδες ευρώ σε απίθανο αριθμό καλαθιών με γαρύφαλλα και αντιαισθητικούς λουλουδοπόλεμους, πάντα βέβαια, χωρίς απόδειξη για την διασκέδασή μας.

  9. Nikos 9:14 14/04/2014

    ασε μας βρε αγαπημενη των ΜΜΕ!ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.