ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League

Ισοπαλία-χρυσάφι η Μπάγερν

Η Μπάγερν πήρε το θετικό αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ» (1-1) και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπάγερν, πιστή στο δόγμα του Γκουαρδιόλα, πήρε αμέσως την μπάλα στα πόδια της και με συντριπτικά ποσοστά κατοχής που ξεπέρασαν το 70% στρίμωξε στα σχοινιά τους γηπεδούχους.

Παρά την πίεση, οι Βαυαροί, πέρα από ένα σουτ του Ρόμπεν, δεν έφτιαξαν κλασικές ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι πάτησαν ουκ ολίγες φορές περιοχή. Αντιθέτως, η Γιουνάιτεντ με τον ταχύτατο Ουέλμπεκ μπροστά (στη θέση του τραυματία φαν Πέρσι), δημιούργησε προβλήματα και έχασε την πιο κλασική ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Αγγλο φορ να νικιέται (με χαρακτηριστική ευκολία) από τον Νόιερ σ' ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 39'.

Η Γιουνάιτεντ πήρε θάρρος από το γεγονός ότι κατάφερε να απειλήσει και παρουσιάστηκε πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος. Σκόραρε μάλιστα από στημένο στο 58' με τον Βίντιτς γεγονός που έβαλε φωτιά στο γήπεδο, όμως η αντίδραση της Μπάγερν ήταν ακαριαία. Ο νεοεισελθείς Μάντζουκιτς σέρβιρε με το κεφάλι στον Σβαϊνστάγκερ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 στο 67'.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπούτνερ (74' Γιανγκ), Κάρικ, Γκιγκς (46' Καγκάβα), Φελαϊνί, Βαλένσια, Ουέλμπεκ (Ερνάντεζ), Ρούνεϊ.

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (74' Γκέτσε), Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ (63' Μάντζουκιτς).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.