ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ντοκουμέντα-σοκ στο σπίτι του Παππά

Στα άδυτα της Χ.Α.: Ο «Κύκλος» του μίσους και η οργάνωση των ναζί!

Ντοκουμέντα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά μελετούν οι αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτά συνδέονται με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης .

Από το σχεδιάγραμμα, που δεν έχουν καμία ένδειξη ημερομηνίας , προκύπτει ότι ο Κύκλος της Χρυσής Αυγής, όπως επιγράφεται το σημείωμα , λειτουργούσε με βάση το μοντέλο του αρχηγού.

Το επίμαχο έγγραφο με τον τον τίτλο «Κύκλος της Χρυσής Αυγής» - Εσωτερικός Κώδικας παραπέμπει σε μια ανάλυση για τη «Χρυσή Στοά», τη «Χρυσή Αυγή» και τον «Λαϊκό Σύνδεσμο». Πρόκειται ουσιαστικά για τρία διαφορετικά κεφάλαια μιας συνολικής προσέγγισης των μελών της οργάνωσης.

Τα αρχικά των SS

Στο κεφάλαιο «Χρυσή Στοά» ο υπότιτλος που συνοδεύει αναφέρει: «μυητική εταιρεία εκπομπός ομάς» της Χρυσής Αυγής. Το κεφάλαιο με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή» διασαφηνίζεται ως «κίνηση για τη μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας». Και τέλος, ο «Λαϊκός Σύνδεσμος» αναλύεται ως «πολιτική κίνηση για την έρευνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής», αναφέρει η εφημερίδα.

Όλα αυτά φαίνεται πως είναι το «ευαγγέλιο» των χρυσαυγιτών. Πέρα από τη στρατιωτική ιεραρχία, φαίνεται πως υπάρχει μια μυστική ξεχωριστή δομή που λειτουργεί περισσότερο σαν στοά. Σε κάθε σελίδα του «κανονισμού» υπάρχουν τα αρχικά SS. Υπάρχουν επίσης ως διακοσμητικά ή να για να χωρίσουν κεφάλαια.

«Εβραίος»

Χαρακτηριστικό επίσης είναι πως στο κεφάλαιο Γ αναφερόμενος σε «ζωτικά κύτταρα της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας», ο συγγραφέας αναφερόμενος στον «Εβραίο» γράφει «το παράσιτο του πολιτισμού. Η ριζική ιστορική αντίθεση του ελληνικού τρόπου ζωής προς την εβραϊκή αντίληψη ζωής και τις απαξίες με τις οποίες νόθευσε το Άριο «Πολιτιστικό Οικοδόμημα».

Επιπλέον, σε άλλο σημείο των κατασχεμένων εγγράφων υπάρχει ρητή αναφορά στη σκιώδη κυβέρνηση που αποτελούν οι εφορευτικές επιτροπές, ενώ τα διάφορα υπουργεία χαρακτηρίζονται ως « εφορίες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.