ΕΛΛΑΔΑ

Υπό την αιγίδα της πρεσβείας των ΗΠΑ

Το πρώτο δωρεάν Μαζικό Ανοιχτό Διαδικτυακό Μάθημα από το ALBA

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα CEO της People for Business & Career Management Expert συμμετέχει στο διαδικτυακό μάθημα «Beyond Silicon Valley: Growing Entrepreneurship in Transitioning Economies” που υλοποιεί το ALBA Graduate Business School υπό την αιγίδα της Πρεσβείας των ΗΠΑ.

Το μάθημα είναι δωρεάν και ανοιχτό σε όλους και επικεντρώνεται στο πως αναπτύσσονται τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα σε οικονομίεςπου βρίσκονται σε μετάβαση, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες. Παρέχεται από την πλατφόρμα Coursera και για πρώτη φορά έχει υλικό ειδικά σχεδιασμένο για το ελληνικό κοινό, που καλύπτει πανεπιστήμια, υποστηρικτικούς οργανισμούς, χρηματοδοτικούς φορείς, επιχειρηματίες, νεοφυείς εταιρίες, οικογενειακές επιχειρήσεις, τοπική αυτοδιοίκηση και κυβέρνηση. 

Το συγκεκριμένο MOOC διοργανώνεται από τον καθηγητή Michael Goldberg του Case Western Reserve University και θα διαρκέσει από 28 Απριλίου 2014 μέχρι 9 Ιουνίου 2014.

Η CEO της People for Business & Career Management Expert Ρεβέκκα Πιτσίκα μέσα από τη συμμετοχή της στο MOOC μοιράζεται την προσωπική της εμπειρία στην επιχειρηματικότητα, δίνει πρακτικές συμβουλές για όσους ενδιαφέρονται να επιχειρήσουν στην Ελλάδα του σήμερα και επικεντρώνεται στους τρόπους αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού στις νεοφυείς εταιρίες από τα πρώτα στάδια λειτουργίας τους.

Στο πλαίσιο του μαθήματος πέρα από τις εβδομαδιαίες διαδικτυακές διαλέξεις, θα γίνουν συναντήσεις (meet-ups) σε 4 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ιωάννινα) δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους συμμετέχουν να συζητήσουν τις θεματικές ενότητες του MOOC, να ανταλλάξουν πληροφορίες και να γνωριστούν. Η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα θα πάρει μέρος στο πρώτο meet-up που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30 Απριλίου.

 

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. pola 17:08 15/04/2014

    Από Κύπρο μπορεί κανείς να λαβει μέρος και θα του ήταν χρήσιμο;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.