ΕΛΛΑΔΑ

Τις ψάχνει το ΣΔΟΕ

Διαφημιστικό κόλπο οι «φιλάνθρωπες κυρίες» της Βαρβακείου;

Πολλά κενά έχιε η ιστορία με τις... φιλάνθρωπες κυρίες που υποτίθεται επισκέφτηκαν τη Βαρβάκειο τη Μ. Τετάρτη και ξόδεψαν 50.000 ευρώ, αγοράζοντας το κρέας σε φτωχούς συμπολίτες μας.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», από τις 23 Δεκεμβρίου που βρέθηκαν εκεί για πρώτη φορά οι κυρίες, το υπουργείο Ανάπτυξης είχε δώσει εντολή να αναζητηθεί ο επιχειρηματίας που κρύβεται πίσω από την κίνηση αλλά δεν βρέθηκε τίποτα.

Το story, με τον φιλάνθρωπο επιχειρηματία, που εμφανίζεται μέσω δίμετρων καλλονών οι οποίες μεταφέρονται σε πολυτελή τζιπ παραμονές Χριστουγέννων και Πάσχα στη Βαρβάκειο, κίνησε την περιέργεια και του υπουργείου Ανάπτυξης αλλά και του ΣΔΟΕ.

Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Αθ. Σκορδάς έδωσε εντολή στις ελεγκτικές αρχές του υπουργείου να ανακαλύψουν με κάθε διακριτικότητα ποιος τέλος πάντων κρύβεται από πίσω. Από τότε οι ελεγκτές είχαν ξαμοληθεί στη Βαρβάκειο. Ρώτησαν εμπόρους, ρώτησαν τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους και δεν ανακάλυψαν τίποτε: «Ημαστε βέβαιοι πως επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο και παρατήσαμε από τότε την έρευνα» δηλώνει ο κ. Σκορδάς.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης πάλι έψαξε το θέμα και δεν βρήκε τίποτα. Ή μάλλον, όπως μου είπε, ανακάλυψε τα εξής ενδιαφέρονται στοιχεία, τα οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω: πώς είναι δυνατόν ο εν λόγω επιχειρηματίας να εμφανίζεται μόνον στη Βαρβάκειο και να μην πηγαίνει και σε άλλες αγορές; Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζονται στην αγορά δίμετρες κυρίες και κανείς να μην τις έχει αντιληφθεί, έστω να τους βγάλει μια φωτογραφία με το κινητό του; Γιατί οι έμποροι από άλλους πάγκους δεν είχαν ιδέα και όταν ρωτήθηκαν για το περιστατικό απλώς γελούσαν; Πώς είναι δυνατόν να ξόδεψε 50.000 ευρώ ο εν λόγω επιχειρηματίας και ο τζίρος στην αγορά την ίδια ημέρα να ήταν πολύ μικρότερος; Και, τέλος, γιατί ένας-δυο καταναλωτές που βρέθηκαν όντως να πουν ότι τους πληρώθηκε η αγορά που έκαναν, δήλωσαν ότι η αξία του κρέατος που προμηθεύτηκαν ήταν από έξι ως και δέκα ευρώ;

Πάντως το ζήτημα εισήλθε πλέον στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.