Neo

Η Αλ Σάλεχ σε ρόλο …διαφημίστριας

Μπορεί η ίδια να διεκδικεί μία θέση στην ευρωβουλή, μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς», σε γνωστή επιχείρηση παραγωγής γάλακτος στη Θεσσαλία πάντως, θα την έχουν σίγουρα στα …υπόψιν, αν χρειαστούν διαφημιστή για να προωθήσει τα προϊόντα τους.

Τουλάχιστον αν είδαν την ενθουσιώδη –τουλάχιστον- ανάρτησή της στο Facebook. Αφού ανήρτησε πέντε φωτογραφίες που την απαθανατίζουν να βάζει γάλα σε γυάλινο μπουκάλι από τα ειδικά μηχανήματα (που θυμίζουν ΑΤΜ) της εταιρίας, να το δοκιμάζει, να φωτογραφίζεται με αυτό και να θαυμάζει τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, έγραψε πως «δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για ένα υγιές συνεταιριστικό μοντέλο», ούτε που «η ποιότητα του γάλακτος είναι εξαιρετική».

«Αυτό που κάνει την εντυπωσιακή διαφορά είναι ο τρόπος προώθησης του γάλακτος καθώς παντρεύει την έξυπνη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα, επωφελή οικονομικά για τον πολίτη και άψογα εκτελεσμένη, με μία κατ’ ουσία καμπάνια υπέρ του ελληνικού γάλακτος», λέει, για να καταλήξει πως πρόκειται για μία πραγματική παρέμβαση. Ως καλή …διαφημίστρια, δε, βρήκε και το σύνθημα για την «προώθηση» του προϊόντος. Ότι «κάνει το ελληνικό γάλα μόδα».

Έχει γούστο…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.