LIFESTYLE

Από πότε γνωρίζονται

Η αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια για τη Ρούλα Κορομηλά

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια και της Ρούλας Κορομηλά, καθώς αρκετοί υποστήριξαν πως στην πρεμιέρα του J2US η δεύτερη προσπάθησε να κλέψει την παράσταση από την πρώτη, φέρνοντάς της σε δύσκολη θέση.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση των δύο γυναικών μετράει πάνω από δύο δεκαετίες, καθώς η Ζέτα πλαισίωνε τη Ρούλα την πρώτη χρονιά του Ciao ANT1. Η ίδια η Ζέτα είχε, μάλιστα, αναφερθεί στο παρασκήνιο αυτής της συνεργασίας σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown.

«Στο Ciao, την πρώτη χρονιά, πήγαινα και έπαιζα. Πώς έπαιζα κάτω στη γειτονιά μου, κρυφτό, κυνηγητό, κατακόρυφο και τα τέτοια; Τα ίδια έκανα κι εκεί. Χαιρόμουν, βέβαια, που έβγαζα χρήματα και πλήρωνα τα φροντιστήριά μου και συμμετείχα και στο σπίτι, αλλά κυρίως έπαιζα. Και δεν μου έμπαιναν και σκέψεις για το μέλλον». Αυτή η ανέμελη αίσθηση δεν κράτησε, όμως, για πολύ. «Έγινα περισσότερο κλειστή. Δεν έβλεπα και τι ήθελαν οι άλλοι. Στις δουλειές, δε, αν θεωρούσα ότι κάποιος με μάλωνε- γιατί ότι με μάλωναν ένιωθα- έλεγα στη μαμά μου: “δεν θέλω να με ξαναπάς εκεί". Κάπως έτσι έφυγα τη δεύτερη χρονιά από το Ciao. Μπορεί να μην ήταν και τίποτα, αλλά εγώ ως παιδί αισθάνθηκα μια νευρικότητα από την παραγωγή. Καταπιέστηκα. Πήγα στη Ρούλα, με την οποία είχα μια καταπληκτική σχέση, και της είπα: "Συγνώμη, εγώ θα φύγω και θα πάω στη ΝΕΤ που έχω μια πρόταση". Και έφυγα». Τα χρόνια πέρασαν, η Ζέτα έγινε διάσημη, αλλά η Ρούλα δεν συνέχισε να είναι μέρος της ζωής της. «Δεν μιλάω πια με τη Ρούλα όπως μιλούσα, γιατί, δυστυχώς, είναι η φύση της δουλειάς αυτή» είχε εξολογηθεί τότε: «Κάνεις σχέσεις με ανθρώπους, αλλάζεις δουλειά και χάνεσαι».

Η Ζέτα, όμως, ποτέ δεν ξέχασε πόσο καλά της είχε φερθεί στο ξεκίνημά της η τηλεοπτική της «δασκάλα»: «Δεν ξέρω αν με ξεχώριζε με την έννοια ότι έβλεπε σε μένα κάτι ξεχωριστό, αλλά εγώ ένιωθα ότι με αγαπούσε. Με έβαζε να παρουσιάζω παιχνίδια μόνη μου, να φαίνομαι περισσότερο. Τα παιδιά είναι πιο ανοιχτά στα συναισθήματα και ένιωθα πως με αγαπούσε, πως ενδιαφερόταν».

Από το entertv.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.