Neo

«Καρφί» Τσίπρα κατά Καμμένου

Κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον τελευταίο καιρό. Ο Neo και το matrix24.gr σας έχουν πολλάκις ενημερώσει για τους υπόγειους διαύλους μεταξύ των δυο κομμάτων, τα κρυφά ραντεβού, την επικοινωνία Τσίπρα-Καμμένου, αλλά και τις ονειρώξεις διαφόρων στην Κουμουνδούρου να σχηματίσουν… αντιμνημονιακή κυβέρνηση με το εν λόγω κόμμα.

Πάντως, πλέον ο Neo πληροφορείται ότι το άτυπο «κόκκινο τηλέφωνο» μεταξύ των δύο πλευρών έχει καταργηθεί, οι υπόγειες επαφές έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ, ενώ κάθε μέρα που περνά, στην Κουμουνδούρου όχι μόνο απομακρύνονται από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά αμφιβάλλουν ακόμη και για την εκλογική επιβίωσή του.

Μάλιστα, προ ημερών, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε την… αδιαφορία του για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο κόμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αβέβαιος για το κατά πόσον θα υπάρχουν Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά τις εκλογές. «Δεν γνωρίζω αν ο κ. Καμμένος θα μπει σίγουρα στη Βουλή. Ποιος θα έχει μείνει στην Βουλή; Ο Καμμένος μόλις έχασε δύο βουλευτές», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στην γερμανική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.