ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αλλά τον ψήφισα»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δε συγχώρησα ποτέ τον Σαμαρά

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι δεν συγχώρεσε ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για την αποχώρησή του από την κυβέρνησή του, ωστόσο τον ψήφισε!

«Δε συγχώρησα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε να ανακόψει την πορεία της Ελλάδας, διότι η Ελλάς θα ήταν αλλιώτικη αν είχαμε τερματίσει τη θητεία μας» είπε σε συνέντευξή του στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ.

Πως δικαιολόγησε το ότι τον ψήφισε στις εθνικές εκλογές του 2012: «εκείνη την ώρα πίστευα -και νομίζω σωστά- ότι έπρεπε πάση θυσία να αποφύγουμε να πέσει η Ελλάς σε ακυβερνησία».

Και πρόσθεσε: «Δε θέλω να κάνω κριτική στον πρωθυπουργό, διότι είναι ευαίσθητες οι στιγμές και δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα.

Όσον αφορά στην τρέχουσα κατάσταση της χώρας μας ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι πολλά χρόνια ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, με δανεικά».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο Κυπριακό δήλωσε πως υπήρξε μια σειρά χαμένων ευκαιριών και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως εάν δεν πέθαινε τότε ο Μακάριος θα είχε δοθεί ήδη λύση στο Κυπριακό και συνέχισε τονίζοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν θα συμφιλιωθεί με την ιδέα της διχοτόμησης του νησιού.

Πέρα από τα πολιτικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε πως αγαπάει τη ζωή αλλά δεν φοβάται το θάνατο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.