ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωλίγκα

Με την... πλάτη στον τοίχο οι «αιώνιοι»

Να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη που δίνουν για πρόκριση στο φάιναλ θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οι οποίοι αντιμετωπίζουν απόψε τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα στα τρίτα παιχνίδια των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Πρώτος, χρονικά, στη φωτιά πέφτει ο Ολυμπιακός (20:00,ΔΤ) ο οποίος περιμένει ένα γεμάτο ΣΕΦ έτσι ώστε να πάρει την πρώτη νίκη του επί της Ρεάλ και να διατηρηθεί ζωντανός.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη συμμετοχή του ανέτοιμου Στράτου Περπέρογλου πιστεύει όμως ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν το κάτι παραπάνω έτσι ώστε η Ρεάλ να μην βρει ρυθμό όπως στα δύο πρώτα ματς της Ισπανίας. Σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού βέβαια οι Ισπανοί παίρνουν από σήμερα την πρόκριση.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ στις 21:45 (Novasport 2). Αν οι πράσινοι επιθυμούν να μείνουν ζωντανοί στη σειρά οφείλουν να βρουν τρόπο να νικήσουν την πρωταθλήτρια Ρωσίας και να παίξουν το παιχνίδι και της Τετάρτης.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και φιλοδοξεί ότι οι παίκτες του θα βγάλουν στο παρκέ εγωισμό μετά τη σαρωτική ήττα της στη Μόσχα τη Μ. Παρασκευή.

Το παιχνίδι Νο 4 των σειρών, εφόσον χρειαστεί, θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην ίδια έδρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.