ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Κύπελλο Ισπανίας

Ρεάλ - Μπάρτσα, ο τελικός του δισεκατομμυρίου

Μία μονομαχία σχεδόν ενός δισ. ευρώ θα λάβει χώρα απόψε το βράδυ στο γήπεδο Μεστάγια της Βαλένθια (22:30, ΟΤΕ SPORT2) όπου συγκρούονται Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου.

Τόση περίπου είναι η αξία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο του βασιλιά (Κόπα ντελ Ρέι) στο γήπεδο. Και η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί μονόδρομο κυρίως για την Μπαρτσελόνα η οποία αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε τις περισσότερες από τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα.

Η μεγάλη απουσία του ματς ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ παραμένει τραυματίας στο ισχίο και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα επίσημα του Μεστάγια φορώντας πολιτικά.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης καθώς τόσο Γεράρδ Πικέ όσο και ο Κάρλες Πουγιόλ έχουν τεθεί νοκ άουτ. Στα στόπερ παρτενέρ του νεαρού και άπειρου Μπάρτρα θα είναι και πάλι ο Μασεράνο.

Στον τελευταίο τελικό μεταξύ των δύο το 2011 είχε επικρατήσει η Ρεάλ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο. Η Μπαρτσελόνα δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα καθώς εκείνη τη σεζόν κατέκτησε τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.