ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αναστάσιμα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών

Σαμαράς: Ο ελληνικός λαός θα βγει νικητής από την κρίση

Mήνυμα αισιοδοξίας ότι ο ελληνικός λαός θα βγει νικητής από την κρίση έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του μετά την Ανάσταση.

«Η παράδοση θέλει το λαό μας να ονομάζει την Ανάσταση "Λαμπρή". Γιατί έχει μέσα στην ψυχή του ο λαός μας το φως, την αισιοδοξία και τη δύναμη. Και είναι αυτό το φως που μας κρατάει όρθιους. Και είναι αυτό το φως που θα βγάλει όλους τους Έλληνες νικητές. Χριστός Ανέστη σε όλους».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρωθυπουργός ο οποίος παρακολούθησε την Αναστάσιμη Ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

Βενιζέλος: Η Ανάσταση είναι η προσδοκία μας

«Η Ανάσταση είναι πάντα η προσδοκία μας. Ο συμβολισμός της φέτος είναι ακόμη πιο έντονος, γιατί αρχίσαμε να γυρίζουμε σελίδα, έχοντας αποφύγει τα τρισχειρότερα. Τα προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν τα λύνει η μιζέρια και ο μηδενισμός. Τα λύνει ο αγώνας, η πίστη, η αισιοδοξία, η ενότητα του έθνους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ΥΠΕΞ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο αναστάσιμο μήνυμά του.

Τσίπρας: Μήνυμα νίκης της ζωής, ανατροπής, ελευθερίας και χαράς

«Το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα λύτρωσης, μήνυμα νίκης της ζωής, μήνυμα ανατροπής, μήνυμα ελευθερίας. Πάνω απ' όλα, όμως, είναι μήνυμα χαράς. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με τον συνάνθρωπό μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι. Ας το μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και με όσους δεν έχουν δύναμη και φωνή. Κι ας τους δώσουμε την έγνοια και την αλληλεγγύη μας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο αναστάσιμο μήνυμά του.

Κουβέλης: Ο ελληνικός λαός αξίζει καλύτερες μέρες

«Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει την αφετηρία της εξόδου από τη πολύπλευρη κρίση που μαστίζει την κοινωνία και την οικονομία» αναφέρει σε δήλωσή του για τη σημερινή ημέρα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι «ο ελληνικός λαός αξίζει καλύτερες μέρες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.