Neo

Στηρίζει Βενιζέλο, καλεί το ΠΑΣΟΚ να αυτοδιαλυθεί ο Πάγκαλος

Έχει απόλυτο δίκιο ο Βενιζέλος», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί έντασης μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, με αιχμή την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος για τους αστέγους.

Μιλώντας στο Βήμα FM ο πρώην υπουργός είπε πως εφόσον το συγκεκριμένο πρόγραμμα το ξεκίνησε και το ολοκλήρωσε ο υφυπουργός εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, θα έπρεπε να κληθεί και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα.

Ο κ. Πάγκαλος, είπε πως ο χειρισμός του θέματος ήταν λανθασμένος και πως παρέσυραν τον Πρωθυπουργό «οι γνωστοί του σύμβουλοι» τους οποίους «πρέπει να τους πάει λίγο πιο πέρα».

Βέβαια ο Πάγκαλος δεν έμεινε στον καλό λόγο. Κάλεσε ΠΑΣΟΚ, Ελιά, ΔΗΜΑΡ και 58 να αυτοδιαλυθούν και να δημιουργηθεί ένα σχήμα πολιτικό νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σ' αυτό το σημείο.

Και συγκεκριμενοποίησε. Σε αυτούς που θα πρέπει να απουσιάζουν είναι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διευκρίνισε, πάντως, πως το νέο σχήμα θα πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες.

Πάλι καλά...

Από την κριτική του πρώην υπουργού, δεν γλίτωσε και ο Λάκης Λαζόπουλος, για τον οποίο είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή.

«Έχω τελείως μικτά αισθήματα για τον Λαζόπουλο, για τον οποίο αναγνωρίζω το τεράστιο ταλέντο του στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους", αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή. Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό και πολλές φορές το θέαμά του, το "Αλ Τσαντίρι", είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της. Κάνει πολιτική, αισχρή και λαϊκίστικη, συκοφαντική κατά των αντιπάλων του και δεν διστάζει σε τίποτα.» είπε. Για να ρίξει και το τελευταίο του καρφί λέγοντας: «Αλλά κάνει πολιτική...»

Όπως και ο Θ. Πάγκαλος άλλωστε, μέσα από τις συχνές του εμφανίσεις...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.