ΕΛΛΑΔΑ

Με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία

Στον εισαγγελέα την Τρίτη ο 40χρονος για την τραγωδία στο Ρέθυμνο

Το τραγικό αποτέλεσμα των άσκοπων πυροβολισμών κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού την Κυριακή, σε χωριό του Ρεθύμνου, είναι ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στα Μυριοκέφαλα και την Ασή Γωνιά, από την τραγωδία που χτύπησε κυρίως την οικογένεια του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη όταν ένας 40χρονος πήρε το όπλο και άρχισε να ρίχνει άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα, σύμφωνα με το άτυπο αλλά πολλές φορές αιματοβαμμένο «έθιμο» αυτό με τις μπαλωθιές, που επικρατεί στη μεγαλόνησο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας 23χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στην περιοχή του ματιού.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του πασχαλιάτικου γλεντιού στο χωριό κοντά στην κεντρική πλατεία και μετά από τον άστοχο, όπως όλα δείχνουν, χειρισμό του όπλου από τον 40χρονο. Άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο και μέσω μαρτυριών οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση του 40χρονου ο οποίος συνελήφθη τελικά αργά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου γινόταν το γλέντι, βρέθηκαν ένα πιστόλι, πενήντα φυσίγγια και δεκαπέντε κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η αστυνομική διεύθυνση του νομού έχει λάβει μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ των εμπλεκομένων στην τραγωδία πλευρών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.